Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, June 27, 2013

berjaya jugak wat header ni haaa

As Salam Readers,

Mode kerja dah ke laut..hihohiho
Banyak kerja tapi kepala dah ding dong bell bell

tangan pulak dok cuba menggatai try test buat header blog.
photoshop xdok..so kita guna ajelah apa yang ade yek =)
paint + photo scape
itu pun dah memadai..hihih
yang penting kena rajin meng crop image tu..hihihi

cer tengok header saya kat atas tuuu
simple kan?
takdak color2 sangatlah =)
yang penting, ada muka muncung Alisha..
T_______________T

18 comments:

MimahAjil said...

comel....yeeaay!!

Wawa Yusoff said...

muncuung mahal. x bleh jumpe kat blog orang lain :D

mama leen said...

comel jek

erin said...

eiii kepit mulut tu kang..geram

ayahmamilisa said...

haha..comey je duck face alisha..
kecik2 dah pandai buat duck face yeh..
nanti jumpa aunty dd, cubit2 pipi gebus dia tu tau..:)

achiek anis said...

geget muncung tu karang...bambam dia ek...gebus.....gewam.....

m@m@yAyA said...

mmg cun melecung header baru nie..
alahai muuncung duck tue xleh blah,meh nak kepit..gerammmmmm

puan.mila said...

wahh muncung kemain! Cubit kang!

aThidEaN said...

amboiiiii panjang muncung tu
acik gigit kang

hayati hashim said...

Kecik2 dah pndai duckface dah....hebat!

Nurul Aziz said...

sy ni blog langsung takde header. sekadar nama blog je. hahaha.. tu kira jadi la tu..

Asz Miza said...

Nape xnmpk pun header...nk tgk muncung comel tuuu

erna said...

serius alisha sangat pandai buat muka comel melampau! sukaaaa

Bazilah (^0^) said...

kiut! rs nk tarik je muncung tuh hehe

~ NANA ~ said...

Comel sangat ni!!!!

nhmk said...

mahal tue muncung alisha..
sori wak, hr tu tanya cmner nk buat header kan sye axjor pun..
tp xpelah dah pandai buat pon ha..

aTieYusof Family said...

Hihihi..comelll nya dia...muncung tu boleh tahan...:)

ctmah said...

duck face tu yang mahalkan..kekeke

nurul aziz: sesaje gedik nk try n error dear.hihi

miza: alaaa...untie xnmpk ke muncung saya niii :p

huda: its ok..saya gedik nak wat jugak