Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, June 11, 2013

our weekend - lupe nak post pulak dah

As Salam Readers,

YES!!! Im so sleepy @____@
boleh pulak sambil pam sambil terlelap..nasib baik tak tumpah..huhuhu

weekend yang sangat penat tp best =)
nama pun weekend kan..so mestilah heaven je rasa, even dok uma jer pun.
janji anak ada depan mata..tu pun sudah memadaikan =)
kan asmiza suhana?hehe

sabtu jalan seharian dari kol 11am sampai ler 10pm. 
attended kenduri nasi minyak kat putrajaya. 
pastu nak gi umah birthday party izzara ekin..boleh pulak tertinggal hadiah.
dah kena tembak berdas2 ngan hubby. hahah!
nasib baik kenduri tu dkt area alamanda, soh ajak le hubby drop kejap kat ctu cari hadiah..heeee ampun ye b =)

n paling teruk tu boleh pulak tertinggal map ekin. penat gode2 fb n blog ekin, tp dan2 tu pulak internet super duper slow..redah jelah..mintak tolong huda carikan phone num ekin..nasib baik jumpe.. tq wak =) pening kepala bila terlampau byk perkataan magna.heheh!dah sampai, tp boleh pulak tersalah dewan. makcik2 tu siap tunjukkan lagi dewan yg berkunci..haha!adehhh

kesimpulannya sangat seronok even br 1st time jumpe ekin, mimi, aty n ain. 
teringin nak jumpe leenda n erin, tp tak berkesempatan pulak. Insya Allah, next time ek
seriously i mmg pemalu n kalau x mimi tegur dulu, maybe i kematu aje kot.hahah!

goodies memang terbaiklah ekin..asyik puji ekin je dari hari tu..hehehe

all in one
sampai umah dah pukul 10pm. tidurkan Alisha dulu n we all pang pung pang kemas rumah sampai ler kol 12am. kenapa kemas rumah memalam ek? 
coz mak abah nak mai ruamah..dalam kol 1.30am camtu depa sampai. yippi!!!
esok kakak sulung i nak pinjam rumah i. ada majlis merisik anak dia, which is cucu sulung atok nenek(mak n abah) =)

ahad pagi after breakfast ajak depa jalan2 kat GM.
mak i of coz la laju jek coz dia suka sangat beli tudung kat situ.
sebab ape? sebab murah bebenor n byk pilihan =)
i beli tudung bawal 4 segi yg pattern baru tu. sehelai RM5 - RM5.50 aje.
masa tanya harge tu rasa macam terkejut beruk pun ada..eh murah bebenor ni..napa kat internet agak mahal ek..maybe material tak sama kot. 
tp i OK jek janji kain tak keras udah la yerk =)

kol 1 lebih balik rumah n we all prepare ape yang patut.
around 3.30pm camtu rombongan pihak lelaki datang.
mula2 nak merisik aje, tup2 depa suruh bertunang terus..haha!
tersangatlah sempoi ok =)
budak lelaki tu masih lg final study kat US, ujung bulan 10 baru balik Malaysia.
anak buah i amek TESL kat IPBA. kat US depa 1 university tp lain course.
tengah bulan 11 depa nak fly ke sana semula coz nak attend majlis convocation an at the same time nak berhoneymooon bagai..h0h0!
patutler nak kawin b4 convo, rupa2nya ada agenda tersendiri yek..heh!makcik yg jeles!hahah!

Alhamdulillah, tarikh pun dah ditetapkan. Insya Allah 3rd Nov 13 (ahad) n buat kat kampung i (johor). atenye cucu sulung atok kan..so wajiblah buat kat umah atok..ahahahaa
belah lelaki pulak Insya Allah awal bulan 12...
1months gap..nampak tak agenda depa di situ..hahah! makcik is jeles again..heheh

sempoi bebenor..no makeup no hantaran no no no

ok tata

10 comments:

yUmiE AzuRa said...

huk alohhh paten nk kawen dh??
huhu tahniah le paten..
pndai dorg eh??

mama ila said...

wahhh..penuh aktiviti weekend tu yer...hehe.. majlis mmg sempoi lah...xper..yg penting berjalan lancar n terusssss tunang yer...senang... =)

~ NANA ~ said...

hehe dah kalut tu mmg macam2 la boleh lupa kn?

bestnye nk honeymoon jauh2!

erin said...

alaaaa...x sempat jumpa alisha kaisara tu..why u sesat..whyyy..whyyy..haha over

Asz Miza said...

haha..up plak nama i kt sini kannn..nnt kt tmn layang2 jom jumpa..haha..tak habis2 i ni..skali tak muncul plak..

hayati hashim said...

Kt GM tu smua bnda murah kot... hihi

With Julia said...

Ermmmm berhempas pulas dear nk pi besday zara kan...kalu umi Qi jadi zara sure terharu baca blog mommy nih...bersungguh2 :)

CikNaa said...

ciknaa bl plak nk jumpe? hoho..

Bazilah (^0^) said...

amboiii penuh schedule yer huhuhu

cikcoklat a.k.a Haiza said...

dtg putrajaya xbgtau..nyampah tau..dah le berkurun xjumpe..since abih study dolu...nxt time dtg koling2 la leh dtg umah