Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, July 24, 2013

hobi terbaru alisha

As Salam Readers,

kenapalah bulan puasa ni malas gile nak up entry baru..huhu
terasa kosong kosong kosong pulok dah..h0h0
urghhhh abaikan jela yek

Alisha dah ada hobi baru taww...
muncung aka duck face tu dah takde ok..hehe
la ni dia suka sangat menjelir lidah kecik dia tu.
kemain laju lagi menjelir lidah tu..mana belajar pun tak tau..
bila orang panggil dia jek, mula ah dia jelir2 lidah..huhu
hubby puaslah dok marah Alisha jgn jelir, Alisha jgn jelir..
tp biasa lah, nama pun budak kecikkan..dia bukan faham sgt pun..hihi

blekkk ekk ekkk

pakai dress tp macam lelaki pun ado..T____T

n yang paling tersakit sentap bagai tu, Alisha kalau nampak air kat lantai, laju je dia meniarap n jilat air tu...OMG!!!!belajar ngan sapa tu nak..aduyaiiii
mula ah kami laki bini dok potpet2 kat dia.. tp budak kecik ni tak makan saman sangat.
kita marah dia, dia suka sambil jelir2 lidah sambil nak jilat lg....
grrrrrr
tikar evamatik tu pun dia jilat jugak koooo!
apo ntah rasa..geram tengok warna warni ke hape ntah Alisha tu
aduyaiii...apo pun xboleh..h0h0

14 comments:

LisaLisut said...

hannah aritu pn dh lalui fasa tu. jelir lidah n jilat lantai ade air. arghh.. tp jilat air tu still smpi skrg..kdg2 jilat lantai..huhu..bahaya kotor..

yUmiE AzuRa said...

haihh la alisha..aunty gigit lidah tu nk??
tp mmg ade dlm fasa membesar bdk2 kot awk.sbb iman dlu ade gak tp kejap je.hihihi

Erna Nordiana Zamri said...

hihihi...nak tolong mop mop lantai la tu :)

budak memang macam tu tau. selalu je buat benda2 yang pelik dan kita larang lagi sukaaa dia buat.

erin said...

ahahahaha hooiii comel sgt ank ko ni, mcm2 ye alisha bikin ibu pening..

Umi Qi said...

Alishaaaaaaaaaaaaaa kamu nih mmg suka buat umi Qi geram sama kamu....oooooo dah xd muncung duck cun tuh eh sob sob sob...windu tau nk tgk...oooo suka jelir lidah...Qi pun sama suka jilat satu rumah ok...satu rumah...dari control tv ke mainan dia semua dia jilat bersih...penat dh bg tazkirah ilmu kesihatan..buat jugak sambil buat muka sengih...Qi geng gan alisha...sebijikkkkkkk

ctmah said...

lisa: yeke lisa?huhu!haduyaiii..nk kena extra jaga ni..lotihnyaa...u dgn berbadan dua lg kan =)

yumie: Alisha ni mesti ikut kak iman ni kan..ooo kak iman ajar dr jauh ek :p

erna: terlebih rajin pulak anak dara ku ini sampai lantai pun nak di mop yek..adehhh

erin: haha!ni baru sorang je erin..acaner ni

Asz Miza said...

Hamboi Alisha rajin nye mengemop lantai dengan cara camtu..kikiki..memang ada fasa camtu ke sebab anak akak i pun ada time tu habis sume dia jilat..bahaya oo..

MimahAjil said...

jelir lidah pun muka menten comel koooottt....geram tau acik ngan kamu

Aeen said...

comel Alisha jelir lidah...nama pun budak2 kan..bila kite marah dia..lagi dia buat...yg raees pulak suka sangat dok mengutip benda kt lantai..lg marah lg dy buat...huuh

SyimaSyaz said...

ke dia fefeling gigi dia?

Wawa said...

Budak kecik jelir lidah pun comel! Hihi

m@m@yAyA said...

rdunya ngn alisha..bila la leh jmp alisha lg nie,nti wat duck face lg tau..hihi

malynd_anggun said...

naseb mikhail xde jilat2 air kat lantai...dia suka main air tuh, pakai kaki n tgn dia! habes bekecah! haish!!

Arena said...

Iyer my son Farhan pon suka jilat atau rasa lantai., kerusi ,cot dia oh ya tepon dan ipad mama pon suka gak. Hish...