Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, July 16, 2013

ia pandai merajuk tawww

As Salam Readers,

Salam Ramadhan =)
actually macam blurr sket tak tau nak mulakan dari mana.
tetiba rasa macam malasnya nak update blog..ngeeee
mode apekah ni... T________T

esok Alisha genap 11 bulan
esok jelah review yek =)

naaahh...
layan jelah gambar si cilik ni tengah merajuk ngan ayah dia X__x
ayah marah coz baling botol susu.lalalalaa
i pujuk pun x layan gituwww...lalalalaa
anak ayah betol!!! =)
 
pandai sangaaaat ia niii
 












9 comments:

Love Razila said...

So cute lah...dh pandai merajuk gitu.

D Yatie said...

Hihihi. Majuk2 nak kena gomol tu. Kalau saya, saya gomol aje. Hahaha.

Asz Miza said...

Alololo..pandainya dia protes ye..

yUmiE AzuRa said...

haipp aunty gigit mau??
ikut le mcm kakak iman tau.merajuk kne marah,trs berguling ats lantai meraung.hahaha

Cik Puan Rara said...

princess pon dh pandai main cmpak2.hehehe gebu nya peha.gigit sikit.

~ NANA ~ said...

dah besar! mestila pandai merajuk...hihi...comel je tau

hayati hashim said...

Apakah dah besar sgt smpi dh pndai merajuk ni.. comel bangat!!

nh said...

comel sgt awk nie alisha..pandai dah merajuk kan..

:)

Umi Qi said...

Qi pun anak walid...kalo walid ada depan mata jgn harap lah umi nk dukung xd maknanyer..geng main stering nyampah hahahha umi nak adik girl lah cm nih...nk mcm alisha heheh voley? nak kenan terus heheh