Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, July 05, 2013

mak...stressss

As Salam Readers,

Acaner niiii
phone boleh pulak tertinggal kat hubby
hubby boleh pulak letak phone dalam pocket seluar dia
sampai2 aje opis menggagau i cari phone
bila call guna phone office, xdgr bunyi phone. 
tau2 suara hubby sayup2 kedengaran
DENG!!!!!

aahhhhhhhaiiiii
serious i stress bebenor niii
sehari tak berinstagram tak berwhatsApp tak bermuka buku boleh jadi stresss oooooooo
dan2 jugak i marah laki i
dan2 tu jugak hubby dok gelak2kan i
dah2 tu jugak my junior (indian guy) cakap u pagi2 sudah marah hubby u..tak dapat pahala tau
erksss!!!speechless kejap....huhuh

ahaaiiiii...
instagram boleh lg view kat pc..tapi tapi tak leh add gambar =(
view, comment, like aje yg bolehnyaaa...uuuuuu

whatsApp langsung laaa xboleh =(

muka buku???kena hack lappy office kot..hahahaa

arghhhhhhhh
tsk tsk tsk  
tak boleh buat keje cenggini...h0h0
patutnya xde phone, lg la fokus buat kerja.
tapi i x...takde phone, mula ah hati tak keruan
DENG!!!!!

btw, happy friday n happy weekend uolssss
ptg ni nak terjah mom&baby expo kat stadium melawati shah alam
psttt...jom jom jumpe =)

11 comments:

yUmiE AzuRa said...

bye ctmah*sambil lambai2 ala wassap
KAHKAHKAH...
err tp mg btl.xde fon lg xbleh fokus.hahaha
wooo bestnye nk g baby expo.nt wassap gapo dio beshh situ deh:D

Asz Miza said...

Betulll i kalo ttgal fon mula la rasa serba tak kena jee..

amal said...

hihihihi.. btul2, xde henpon kt tgn mmg rs serba kekurangan..

Love Razila said...

Emm syioknyer dapat pergi expo baby =)
Salam tuan rumah...new reader ni. hehehe dah selamat memfollow. salam perkenalan =)

D Yatie said...

Hahaha. Sm la ngn kita pun. Tak boleh xd phone. Lg x fokus ngn keje. Huuu

SweetLikeWhat said...

hahahhaa..klakar lah ctmah nih..

Cik Puan Rara said...

hehehehe sabar2,balik kang boleh qada sume pic kat instagram.eehehehe

nh said...

mmg mati kutu awk kat opis hari nie kan..
sye tggl hp pon stress jge..

hihi..selamat berexpo lah ea..agree dgn cik puan rara,balik nie silalah qada' semua hokey..

lalalala

~ NANA ~ said...

hahahaha u ni macam kritikal dah ni!

With Julia said...

Hahahhahhaha Umi Qi sekapal lar....mmg kalo hp tinggal umah mmg azab ar....hehhehehe...cian lalink....suka tgk banner alisha kt ats tuh....hahhaha ketawa tau Umi Qi kt opis....YA Allah...kurniakanlah daku baby girl secomel alisha....nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hehhehe

p/s cpt tampor umi Qi...dok mimpi x sudah2 hahaha

ctmah said...

yumie:heh!jahat ye awk..kekeke

razila: xbest pun expo tu dear...banyak baju ajee

rara,huda, nana: tahap kronik tau..blk rumah, mmg qada' gile2 lah..mlm tu tido kol 2am lg..lalalalaa

umi qi: ibu alisha tiup dari jauh k...fuhhhh fuhhhhh fuhhhh haha