Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, July 10, 2013

rewang kota KL

As Salam Readers,

cerita weekend lepas...dah basi kot..hahah
layan jelah ek =)

last week kan sogo membercard sales. so haruslah teruja bagitau kat hubby. 
n laju aje cancel p mydear warehousesales..hiho

sabtu petang baru terhegeh2 nak pergi.
org lain dah sibuk balik, we all baru terhegeh2 nak pergi.lalala
redah jammed kat federal dah satu hal..
betul2 aje sampai kat round nak menghala ke dataran tu, jalan di tutup.
ada pak polisi jaga..
tanya arr en polis tu kenapa tutup. dia cakap sebab jalan terlampau jammed.
then tanya en polis tu camne nak p sogo. dia cakap kena ikut jalan dalam.

tanya hubby, hubby cakap tak tau.huhu
so patah balik ajelah n jalan2 kat sunway piramid ajooo

kat sunway piramid boleh pulak berdrama kejap.
merajuk kat hubby sebab dia tu suka2 hati aje malukan i
walaupun tahu niat dia hanya utk bergurau tp i rasa malu OK..huhu
time tu tgh try kasut kat jusco. duk sibuk ngetest tu lupa kat sandle lama.
bila cari sandle tu, hubby dok gelak2. tengok2 dia letak sandle i tu kat rak kasut.
kalau takde org xpelah jugak..ni org lain pun dok sibuk2 tgk kasut gak.maklumlah ada sales 50%. ada yg gelak2kan i...i malu gila n terus aje blah dari situ.
si hubby ni dok la panggil2 i tp i buat telinga badak n terus keluar dr jusco.
ingatkan dia follow kite. bile toleh belakang tgk2 takde..
so agak gelabah cari dia n mulalah caca masuk jusco semula.
tengok2 dia tengah nak bayar kasut tu.....uuuuu aaaa ooooo
terus rasa bunga2 cinta pun muncul...hahaacumm :x

hubby berjam 2..lalala!nk post gak even dh upload kt fb n insta! =)
dalam fitting room pun jadi yek!

ahad tu pulak hubby ajak gi sogo semula.
tengahari siap2 n singgah shah alam amek adik ipar.
motif bawak? hubby ckp senang aji dukung Alisha. Aji badan besar...i OK jek...lalalaa
start dr naik lrt sampailah balik Aji je yang dukung Alisha..hahah!

sumpah ramai gila orang kat sogo.
walaupun membercard sales dah xde, tp sogo tetap penuh ngn manusia.
sales 50% 60% 70% 70+10% +20% pitammmmmm
menggelupur tengok baju baby - toddler
nak2 baju gegirl..bling2 mata menengoknye haaaaa


Trudy & teddy 50%, poney 70%, pigeon 50% = RM 114.90
kasut saya!!! total 4 shoes RM 254.60
baju en suami! tetiba pulak minat hijau???
baju saya!tetiba terselit muaz pulak...hurmm baju pinky to mcm too much aje..haha
lepas tu hubby ajak pi jalan raja laut.
aritu i pernah tunjuk blog Ros Anis pasal kereta airell tu.
so encik suami pun terbekenan nak usha kereta2 kat situ..
tak tau kedai tu katne..bila tanya orang2 kat situ depa cakap dekat aje.encik lalu sini, kiri straight belok bla bla sampai la..
budget macam owhhh dekat aje..
sekali mak aiiiiii!!!! jauh jugak OK..
lenguh gila kaki i ni (gedik mencuba wedges baru + melecet) haha!
udahnye tukar pakai kasut karipap ajo..puas hati kauuu

malas nak type dah..
moh layan aje gambar budak ni =)
mula2 nangis, pastu teruja..lalala
tapi tak beli pun..just test drive ajo..
rasa tak sesuai lg utk Alisha coz Alisha ketakutan..lalalaa

eceh2..test2 stereng
wow!!ni gaya apa nak!!macam gaya nak cabut stereng ajooo

erks...
tu aje kot nak cerita pasal weekend lepas
lalalalalaa
selamat berbuka puasa uolsss

Alisha demam. doakan dia cepat baik yek.
telefon ni asyiklah berdering aje dr pg td..
Alisha menangis non stop =(
sampai sedu2 tuuuu
alahaiii...kalau la boleh MIA kan ke bagus =(
huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


13 comments:

ayahmamilisa said...

wah dah bersopping raya..
murah ke kereta2 tu kechek?
ateh memang mencari kereta untuk lisa..

Cik Puan Rara said...

hahahaha lawak lah u ni.mcm mana leh letak kasut kat situ.hehehe.tp last2 dye bayar kan,best nya.wahhh banyak nya sompim.best nya! kita dh settle ke belum bab raya ni.hehe

erin said...

aihh kemaincomel budak alisha ni

Aeen said...

syoknye la haiii shopping raye...jelesnye...:)

Aty_Fared said...

haha..naseb baik sentap merajuk dapat kasut...:)
aty tak gigih ke sogo..sobsob..

SweetLikeWhat said...

nasib hubby beli kasut tu..kalau tak jalan kaki lah ctmah balik rumah merajuk punye pasal..hihi..tapi kalau anez pun bengang jugak..nak2 kalau yang gelakkan tu pun ppuan gakkk..eh?!!! tetiba emo..wakakkakakaa

D Yatie said...

Untung la majuk dapat kasut. Hihi.

Mimy Hamid said...

best nya merajuk dapat kasut weehoo

yUmiE AzuRa said...

untung la ctmah laki masyuk..hihi.
merajuk pn dpt kasut 4pasang ha.best2..

hayati hashim said...

Merajuk skejap jek dpt kasut 4 pasang. Cer try merajuj sehari suntuk.. hihi

LisaLisut said...

uihh byk gle beli kasut smpi 4 serentak haha.raya sakan

geram btul alisha ni. sengih manjang hehe

cha said...

haha dalam majuk majuk tu dapat jugak kasut. kdg2 kan dorg ni nk gurau tak kene tempat kan haha. husband i pun kdg i majuk dia ckp dia gurau je tp kita plak tgh badmood mmg silapla haha

nh said...

berbaloi2 merajuk kan kan..hehe