Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, July 04, 2013

YES! i am protected!

As Salam Reader,


Alhamdulillah..rabu lepas jumpa jugak Pn Erina kita yang sorang ni =)
lembut aje orangnya..suka tersenyum pulak tu.
mesti arwah adik aqil hamzah sama cam mama dia kan.suka tersenyum, lembut hati.. Al-Fatihah untuk arwah adik aqil hamzah.

kami mak n baby gojes =)

Actually jumpanya minggu lepas..tapi arini baru le sempat update..
huhu ampun ya ampun
sgt2lah busy...haishhhh
ni pun time rehat baru nak post entry.hari ni Insya Allah last ganti puasa =)
esok boleh raya..dah terbayang nak makan itu nak makan ini..haha!buruk perangai btol!


jumpa kejap jek..adalah dalam 10 minit kot.
tu pun sebab Alisha dah ngempeng nak susu..huhu
time nak balik tu, i ckp kat hubby, tolong amek gambar kitaorang.
then hubby erina ckp, kan aku dah cakap. mesti suruh amek gambar punya.
hubby i terus gelak besar.. 
i pulak laju je menjawab biasalah kamikan mommy gojes..lalalalala
hahaha!apelah yang depa sembang2 tadi tukan..adelah tuwww
tak kesah lah..yang penting kita mommy n baby tetap gojeskan..
ye ke dok??? T________________T

 
Alhamdulillah =)
dapat jugak saya kumpul 15 signatures.
hopefully benda ni menjadi kenyataan...amin
if lets say jadi, surely saya akan ingat ke 15-15 orang yg sign ni






tak sabar nak pass kat Erina.
Erina, kita jumpa esok (jumaat) petang or malam boleh x? =)
nanti kita sms2 ok =)
 

13 comments:

yUmiE AzuRa said...

sye punye termasuk x??haha

hurm btl le tu..
kte mommy gojes dgn gambar adalah synonym.
we are buddies,xdpt dipisahkan.hahaha

Sicness Surfacing said...

wah ctmah ni untuk petition jab pneumococcal ke? i am protected too! :)

CikNaa said...

bagus ctmah!
proud sgt2 nih..
ena mmg camtu..suke senyum ckp lembut je kan..

CikNaa said...

bagus ctmah!
proud sgt2 nih..
ena mmg camtu..suke senyum ckp lembut je kan..

Aty_Fared said...

Ena mmng lembut orng nyer...:)

Mimy Hamid said...

nak nalk sabar tunggu ena pos....huhu yes ctmah ena ni lembut sangat...dia soft person...arwah aqil hamzah memang good boy sangat...sob sob terus terbayang wajah dia...teringat mata galak dia...comel ..

aThidEaN said...

ctmah, i nak jugak kad ni. nak sign jugak.
sorri la i been deactivating my fb since one month ago. so mmg x dpt baca update mommygojes dkt fb group tu.
pls update me.
u ada hp no i kan?
ni email i athidean@hotmail.com

tq

ctmah said...

yumie: mestila ada awk..hehe

pet: la ni tengah berkempen YES! dalam usaha nak dptkan vaksin pneumococcol secara percuma kat semua klinik kesihatan. kena dptkan 10000 signature =)

cikna: malu...haha

aty:tu lah..lembut bebenor.cakap pun senyum2 aje..hihi

mimi: nnt ena pos kak..hihi!mesti berkobar2 nak isikan =)

athidean: so sory dear..i dpt 15 kad dr erina n semua dah fill up.maybe u blh mintak dia pos ke u dear =)

~ NANA ~ said...

yeayyyyy good2!

hayati hashim said...

Tumpang bangga dan tumpang seronok.
:)

Anonymous said...

Salam...

saya berminat jugak nak join kempen ini...boleh emailkan pada saya...
aspuripuri@yahoo.com..


terima kasih..

nh said...

awk2..
caiyok2..

With Julia said...

Great mommy...sama2 menyokong!...x sabar nk jumpa ena tau... :)