Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, August 28, 2013

Contest: Family Potret Raya

As Salam Readers,

Contest family potret raya ni dianjurkan oleh Mak Arissa 

caranya senang sangat-sangat:
1. Buat satu entri tajuk dengan tajuk Contest: Family Potret Raya.
2. Tepek kan aje 1 gambar yang uols dah pilih untuk join contest.
3. Bawah gambar just letak Family Potret Raya yang di link ke entri ini.
4. Last, korang letak link contest korang dekat entri ini. 


now let me tempek gambar weols pulak T________T

Family Potret Raya

simple jekan =)
contest ni last sampai 30 Syawal. so ada masa lagi ni..
moh pakat ramai-ramai join! 

4 comments:

Umi Qi said...

Waaaa hebatlah picture alisha gan ibu dan saudara...weeeeeee hebat nih...mmg leh menang nih yeyyy

ayahmamilisa said...

hehe comey je..nak try masuk gakla contest ni..tapi tak tau lagi gambo mane..huhu..mekaseh kechek bagi info :)

nh said...

nie open kat sapa2 ke?sye boleh join x?hikhik

ctmah said...

ju: tq umi qi!

ateh: join r ateh..hari ni last ni..hehe

huda: join la wak..open ni =)