Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, August 22, 2013

Guest Frame

As Salam Readers,

bila sebut pasal guest frame ni macam2 idea dok keluar. 
sibuk la tangan ni dok google sana google sini cari idea.
kerja opis langsung terabai ok..lalalaa
memula plan nak buat guest book aje, tapi fikirkan tetamu bukan ramai pun, so bertukar angin pulak yek. jumaat pagi baru kalut design n print OK.bad attitude...LOL

disebabkan print kt opis, so takleh r nak tamak 100% colour. 
kalau bos dpt tau mampuih i..haha!
2-2 i buat versi baloon. takde kaitan ngan tayo pun..heh
ahh tak kesahla.janji ada kaler tayo biru merah hijau kuning.  
guest frame ni tersorok sket. so ramai yg xsign jugak..huhu!
aritu dah buat 1 table khas tuk guest frame. tetiba ada yg kepochi kan..grrrrrr
tu pasal r jadi serabut mabut..choiii
 
masih ada baloon yang kosong. sapa nak sign?hehehe

nak print colour, tengok2 bos dlm bilik dia..so abaikan jelah..miahahhaa

sangat simple aje kan =)
takpe..next year ibu improve lagi ye Alisha =)

8 comments:

YaNg AyEsHa said...

meh akak, kite nk sign..hihi

ayahmamilisa said...

alaaa..tak nampak pon aritu guest frame ni..huuuu~

nh said...

cantik aje wak..seb bek sempat sign..kat belon besar jek xde..hehe

yUmiE AzuRa said...

haha nsb hr tu teringat nk sign.tu pn sbb nmpk wawa dgn erin kot duk sign2.hihi

LisaLisut said...

alaa awat xangkut je g umah i. bole i sign.hehe.

e.t.t.y said...

mcm nk kawin dulu lah, gunakan sepenuhnya. dah lah department i mmg guna printer paling best. fuhh heaven.

ctmah said...

yang:hehe!meh raya umah akak meh

ateh: tu la..kecik bebenor tempatnyeee

nh: cantik eh?haha!google kan adooo

yumie: nasib baik awk sign..kalau takkkk!

lisa: haha!hangkut p majlis orang lain yek :s

etty: tu yg i suke tu mak etty..laju je ku print kalau bos keluar kawasan.haha

Umi Qi said...

alaaaaaaaaa umi Qi x sign lg lawa lah idea nih...esok besar alisha leh tgk sapa dtg majlis dia...hebatttttttt :)