Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, August 26, 2013

Hannah's 1st birthday cum open house

As Salam Readers,

Party hannah ni sehari selepas party Alisha. nasib baiklah 17th full kan lisa. kalau x, confirm2 la i tak dapat nak attend birthday party hannah.fuhhhh

target nak sampai sharp2 pukul 4. tapi apakan daya, haku mengemas rumah kakak je sampai kol 12 lebih. lepas tu berpindah pulak ke rumah in law. tang tung tang kol 2.30 baru sampai umah sewa. mak aiii penat gilos OK.

pukul 3 baru terhegeh2 mandi, siap2kan Alisha n kejut hubby yang dah ketiduran sambil baca metro..
tidur sambil ayaq liur menjejeh..huahuahua
ngantuk saaangat letuw kan abang :p

kol 5 lebih baru sampai rumah lisa. 
our 1st impression is CANTIK wehh view rumah lisa!
sgt adore OK! kami laki bini jakun terasa macam kat sunway lagoon pulok.haha

finally dapat jugak jumpe lisa n hannah.
hannah putih melepak comel lote :D
lisa pulak kau memang sporting ah babe. aku suka dgr suara kau yg ala2 garang tu..haha
n happy dpt jumpe sashaxora (cantik), baizura, (lembut n ayu jek), hazzharis (happy face!), pet (xsempat nak borak2) n of coz la asmiza yang comel tu =)
thanks lisa for having us =)
 
Alisha dok la tolak kerusi ke sana ke mari..habis semua kerusi ditolaknya.
n dia suka main air pancut2 tu k! habis lencun dress si dara tu tau.
iman takut air, alisha suka air..dehhhh

ok..moh le layan gambar2 ni yek =)

kembar lain mak bapak yek =)

from left: bai, lisa, hazz, miza, me n yumie
from left: sasha, lisa, me n yumie
pipiku yang labuh!
Alisha xmau balik OK! i tengah dukung anak bai, maryam si gebu

7 comments:

Chekgu Azrine said...

sweetnya hanna..comei lotei..

happy birthday!!

Umi Qi said...

Sonok yer.... :)

yUmiE AzuRa said...

seronok bkn main bebdk ni tau.huhu

~ NANA ~ said...

owh yumie ada di mana-mana....hahaha

comel je hannah! untung la duk KL kn :(

LisaLisut said...

uiii mekasih aunt ctmah... hehe..
finally jmpe jgk.kecik je orgnye. igtkan tinggi beso. i lg beso hahahah

thanks for coming ya..promise nx time xbuat date dkt2 dh.huhu..seronok alisha main air ye..

nh said...

comeynya aje tau alisha ngn iman nie..

(^_^)v

BAIZURA NATASHA said...

Ctmah, thanks babysit maryam kasi can i makan. Nice meeting u. Ha, nnt kte catch up lagik tau. Celah mana aih i lembut dan ayu. Hahaha. Nak tegelakkkk