Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, August 21, 2013

lupa pulak nak post..heh

As Salam Readers,

Kemain naa excited cite pasal birthday party Alisha sampai terlupa pulak yg lagi 1 ni haa...
actually ni kira 2nd celebration kot. 1st celebration hari tu kat kampung. 
gambar ni pun dah published kat IG..ni nak publish lg kat blog..hehe
as i informed earlier, ikut kalendar islam, Alisha genap setahun on 28 Ramadhan =)

petang tu pi pekan kahang sat, p beli sebiji kek.
after solat sunat terawih, kitaorang main potong2 kek =)
time ni dia demam. so mood tu macam kelaut sikit laa..kekekee

28 Ramadhan 1434H =)
potong kek =)
with kak sur..melalak aje!!
cousins yg bising!
birthday present from ayah..ibu 0..heh

8 comments:

Umi Qi said...

wahhh hadiah dari papa tuh beshhh suka alisha...hadiah mama mesti dasat gak...biar lambat asal gempak hehhe

yUmiE AzuRa said...

eh bkn kate xbeli hadiah lg ke??eh ke salah tgk ni??hahaha

ctmah said...

Julia: biar lambat umi Qi..tp takut terlupe jek..maklumleh urat dah putus 1..lalalalaa

yumie: saya mmg belom beli lg wak.yg tu hadiah dr ayah dia..hihi

nh said...

bila ibu nk bagi Alisha hadiah nie?
hehe

:)

ayahmamilisa said...

hadiah lisa sampai skarang tak dapat2 lagi dari mommy and ayah dia..haha..
btw, alisha shomel sangat, x puas gomol.hehe..nanti jumpe lagi ye kechek kat umah aty :)

ctmah said...

noorul: saya tak tau nak bg apa wak..lalalala

ateh: Insya Allah, jumpe kt umah aty tau..aritu langsung tak sempat nak bergosipkan..penat gilos

nh said...

dah beli hadiah lom ctmah?hikhik

SyimaSyaz said...

sampai skrg tak celebrate langsung bday aisya.nak beli kek pun no point sb dia takleh makan kek... sian