Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, August 12, 2013

Salam Aidilfitri 1434H

As Salam Readers,

Masih tak terlambat lagi nak ucapkan selamat hari raya Aidilfitri 1434H kat uolss semua =)
Maaf zahir dan batin kalau ada terkata ke termengumpat ke n kawasan yg sewaktu dengannya =)
biasalah, kita ni hanya manusia biasa jekan.. so kira 0-0 la yek =)

mesti ramai yang sedang bercuti lagikan??
bestnya!!!jelous OK.
i dah terpacak mengadap pc sambil kepala tersengguk2 menahan ngantok..
hoi la ngantoknya..malas gila nak mengadap segala kerja..huhu
rasa cam eh kejapnya cuti raya!apa boleh buat..bila dah ada anak ni, semua cuti dihabiskan utk anak.so bersabar jelah hati ni kan =)

malam tadi tak leh nak tidur..kejap2 pusing sana, kejap2 pusing sini.
padahal mulut dah menguap entah berapa kali, tapi mata still lagi bolat.
sedar2 jam loceng 5.30am dah bising..huhu
Alisha pulak kejap2 nangis, kejap2 nangis. 
mesti mimpi main kejar2 ngan abg sedara kakak sedara..hihi 
seronok bila tengok anak dah pandai berjalan even jalan ketam. 
seronok tengok keletah anak tergelak2 bila abg akak sedara buat lawak.
seronok tengok anak buat sepah kuih raya nenek. hihi
tp paling tak seronok bila anak asyik nak berdukung ajo!!ponat oiii asyik nak berdukung aje. pantang nampak org yg tak dikenali, mulalah mulut bising melalak mintak dukung..huhu
hai laa rindunye kat kampungku..balik kampung rasa heaven sangat2. 
tak yah nak fikir ape pun..asyiklah bergelak sakan aje bila ingat cerita lama..
ouchhh sobs sobs =(

copatlah 5.30pm
takde hati nak kerja dah!!!!
Alisha dah menunggu tu

mana ibu niii

suka tengok Alisha jalan ke sana ke mari!!!

 


11 comments:

Aeen said...

selamat hari raya ctmah...same la kite da start keje..tp ain esok sambung cuti balik..minggu depan baru masuk keje..ehehehe...

cha said...

i pun minggu ni kene start keje dh. terpaksa keje cuti dh sikit haha

nh said...

selamat hari raya ibu alisha...sye baru nk mula keje tp mmg xde mood lg lah kan..hehe..

:)

Veelara said...

Alaaa comel btul jln tkedek2 ngn bju kurung.haha

Umi Qi said...

Cantik yer baju kurung alisha...terserlah keayuan sebenar baby birl hikhikhik...kalo lah Qi ada...leh main sanding2 kan bawah pokok rambutan hehehhehe...

p/s selamat hari raya maaf zahir dan batin ye tuk mama alisha sekeluarga... :)

Asz Miza said...

Bestnya raya Alisha da pandai jalan..terkedek comel mintak duit raya..Selamat HariRaya Ctmah! Jumpa sabtu ni Insyaallah

aThidEaN said...

selamat hari raya u:)

comel nye si kecik tu dgn baju kurung.

Aty_Fared said...

hehehe..aty tau rasenyer masuk fes day keje lepas raya..bertabah lah... :)

comel nyer alisha pakai baju kurung...!!

LisaLisut said...

Perangai alisha lebih kurg hannah laaa. Husband i pn ckp muka ade iras haha

ayahmamilisa said...

theme oren ye kechek taon ni..canteknye alisha..dah pandai jalan ye..mesti lagi best..
lisa pon ke sana ke mari terkedek2 ngan baju kurung..walaupun kejap je beraya kat ganu tapi moment tu best sangat..x puas beraya kan..huwaa..
kechek, Insha Allah ateh sekeluarga datang sabtu ni :)nanti ateh sms nak alamat..

MimahAjil said...

Alisha comel dh jln kedek2.org dpt kaki eksaited nk jln.hasif lg syok merangkak.sbb die rase merangkak lg cpt sampai..hahaha