Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, September 10, 2013

070913 - happy birthday hubby!

As Salam Readers,

sabtu lepas birthday hubby.
time tu hubby sibuk dengan aktiviti memancing kat pulau pemanggil..
nak buat camne. abah, abang, adik, abang ipar kaki pancing. dapat pulak hubby si kaki pancing. so memang kena sangat la tu kan :D

depa balik hari ahad.
so gedik plan nak buat kek sendiri. dah standby buku resepi n bahan2.
tetiba aje mak ajak pi kenduri kahwin rumah sedara.
so terbantut ler plan itu. 
sudahnye kat bandar, tunjuk ajo lah kek ape yg berkenan di hati.

petang ahad tu plannya nak buat surprise kat hubby.
i dah balut sesiap kek tu ngan napkin alisha time nak keluarkan kek dari kereta.
boleh pulak tetiba anak buah si fikri tu cakap kat hubby, pak itam. tu kek pak itam.
hubby n kakak pun tergelak besarlah gamaknya!!
haduyai...tak boleh pakai betolla budak kecik ni..geram rasa nak gigit2 aje fikri tu..haha
makanya surprise tak surprise jelah jadinya LOL

happy birthday ayah!!
see muka hubby..berkilat uuu!tak sempat mandi lagi, haku dah sibuk soh potong kek..ngeee
rythm si jantung hati saya!
 To
Muhammad Hamzah Bin Zainal Abidin
happy birthday abang
semoga panjang umur
murah rezeki
sihat selalu
terima kasih kerana menerima n menyayangi syg n alisha
semoga cinta kita rindu kita kekal till jannah, Insya Allah
amin

hadiah alisha pending
hadiah hubby pending
lalalalalala

8 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

happy besday utk suami ct!

same besday ngan mama ekin
no plat kete fmly ekin sume 79
hehehe

n0ruL said...

HB ayahnya Alisha..eh Alisha nie nape cumels sgt..geram sye lah..

:)

ayahmamilisa said...

HB to hubby kechek..panjang umur n murah rezeki slalu..:)
kebetulan ateh pon baru nak up entry birthday ayahlisa..hehe..

Supermom to be! said...

Yeyyyyy happy birthday papa alisha...cantik yer kek hari jadi....weeeeeeee hebat lah...papa pun nak gak buat birthday party...mesti syok kan...

~ NANA ~ said...

hahahaha lawak pulak surprise tak menjadi..budak kecik memang jujur kn? hihi

happy birthday papa alisha!

Aeen said...

happy birthday to papa alisha...semoga pjg umur n dimurahkan rezeki yeh...:)

e.t.t.y said...

aku kalau pending pending tu, jawabnya extend tahun depan leewww...bahahahahahhahaha

Cik Puan Rara said...

heppy bestday utk hubby ct.hehe.sonok nya nk surprise2 ni kan.kek nmpk sedap.secret recipe jom~ hehe