Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, September 20, 2013

2 giveaway menanti tu!

As Salam Readers,

Salam Jumaat.
Salam singgah sana sini.
Salam mai jadi detective conan sat..ecewahhh X_____________X

i nak seru uols semua join GA dari bloggers aini shaklee n wawa bento..
eh suka hati aku jekan bagi nama baru kat korang berdua.hikhik!
yang penting aku dah berlaga pipi ngan korang berdua..memuah :D

so korang2 semua boleh ah terjah link depa berdua tu.i dah tolong link sesiap kat nama aini n wawa.uolss just click ajo yek..hehehe

GA aini senang ajo nak join.sat lagi i nak mengkomen kuda kat iye.
kalau menang dpt free barangan shaklee max rm50 tu..woot woot.aku nak apa yek..hurm hurm kuda kuda cepat datang..ngeeee

GA wawa tu nak kena berbento..bab2 bento ni mmg tak pnh try pun.
tapi teringin nak berbento jugak sebenarnya..
wawa, aku bento guna bekas tupperware aje boleh dok?hehehe
kalau menang, aku dpt bento accessories dari wawa tuu...menarik ni!


6 comments:

Umi Qi said...

Best join GA...tp tang bento tuh fail...xdak barang bento langsung acaner nak berbento GA hahahha

~Lieza~ said...

Ctmah..liza pn nk join tp bento guna mangkuk je...wakakaka...aci x?

D Yatie said...

Hahahaha. Bento tak pernah ada! Walaupun cam best jek! hewhewhew

SyimaSyaz said...

alah ctmah..i guna tupperware dgn mangkuk TT je..yg penting semangat.. hahahhaha

YaNg AyEsHa said...

menarik untuk dijoin nih..tpi tgu kerajinan dtg..hihi

~ NANA ~ said...

Good luck ye tmah..i tak join dua2 sbb i nk bagi u menang..haha