Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, September 09, 2013

cerita baraan campur yang ketinggalan trains haha!

As Salam Readers,

entry kali ni kasi tapau semua baraan..hehe
macam le byk sangat baraan yg i terjahkan...kekeke
baraan rumah gojes ada, baraan rumah member pun ada..
yang penting raya dah habis, tp topic baraan tetap nak up jugak :p
sapa nak baca, silakan..
sapa yang muak nak baca, sila XXXX dengan laju yek...ngeeee

24 Aug 13
tenghari b4 p rumah depa sempat lagi menghabiskan duit kat pureen warehouse sales..hoho!dasar mak yang tak senang duduk tengok sales sana sini..aku le tuww :p
around 4lebih camtu gerak ke rumah exhousmate syima n yumie kat kinrara. yumie ni bff sejak dari zaman belajar lg. syima pulak kenal mse duk bujang kat sunway. 2-2 perangai gila gila kauuuu :D
lepak sampai isyak n lepas tu cecepat terjah rumah member hubby pulak. nasib baikla semua pun kat puchong..h0h0!


pakwe makwe merajuk..main sorang2 lg besh kan..heh
yumie+iman, ctmah+alisha, syima+danial
see akak kawasan si iman tu T____T
25 Aug 13
hari yang dinanti2kan!yeaahaaa
arini nak bergojes kat rumah aty hokay..
before p rumah aty, kitaorg singgah rumah ex-classmate syida. rumah dia pun kat rawang jugak..mak aiii..jauh bebenar rawang tu kan..port klang - rawang = hujung dunia 
yumie dah lama sampai, tapi i is terhegeh2 atas highway lg..haha

kol 4 lebih baru gerak ke rumah aty. i followed yumie.
yumie followed waze. sudahnye waze bwk kami ke rumah kongsikong indon..hahaha
pusing punya pusing, Alhamdulillah sampai jugak ke teratak aty.
time ni semua gojes dah busy bergambar, busy nak balik...haduiiii
terasa sgt tak best sbb sampai last minute.. padan muka kau timah..huhu
nak makan pun dah x lalu sebab sibuk nak bergambar aje..kahkahkah
i, yumie n didi tetamu paling last lepak kt rumah aty. siap mandikan Alisha lagi taw.
thanks aty sebab sudi melayan tetamu last ko ni..
cian kat ko kan...jenuh nak berkemas 1 rumah oiii =)

3 sekawan qaleef, iman n alisha
tetamu paling last: didi, ctmah, yumie n tuan tanah aty
with didi aka ateh saya =)

31 Aug 13
kol 4pm terjah birthday party qi dulu. yang ni i cite next entry ya umi qi =)
balik dari birthday qi, pi baraan rumah ekin. 
memula tu hubby xmau pi sebab i nak pi rumah huda la, rumah kakaklah.
dah ku bilang kat zura xconfirm pergi, kena pujuk hubby dulu. at the end berjaya jugak pujuk hubby dengan alasan kejap je abg. kite pi makan minum, pastu balik ek.haha!

bilik zara yang comel
daddy gojes
hidayah, kak mimy n zura disebalik tembok putih,ekin n anis

khairul meriba anak.alisha suka naa kacau abang tidurkan.grrrr
cikgu2 melayan anak2..apelah yang leenda cuba sampaikan kat iman tu kan..kekeke

lepas tu terus gerak ke rumah huda..acehaiii..kat jenjang je pun..

dekat aje ngan rumah ekin =) beraya sambil melawat baby syakir.

with muhamad syakir ilyas. alisha sibuk main pintu!
lepas tu terus ke kepung sentral rumah kakak.
dong deng dong deng kol 10 gerak balik. 
hubby ajak singgah umah mak pulak...haku follow aje loh T_______T
kol 1am baru balik rumah sewa. sudahnye isnin bermata panda..kekekeke

5 Sept 13
Open house kat opis. 
pot luck style. setiap department bawak makanan. 
i makan banyak hokay. semua lauk nak rasa..haha!
padahnye perut mmg full gilos. dah la makan banyak, pastu boleh tapau lagi k.
haha! biasalah dasar mak-mak katekan :D

from left: liyana, haku n huda
pot luck!
buah2an pun ada taw
hurm...apa lagi yekk
banyak naaa tempek gambar dah niii
rasanya dah completed kot cite raya saya!
dah masuk zulkaedah pun, tapi nak juuuugak hapdet pasal jamuan raya
ada ku kesah jemah ooiiiii
X_______________________x

4 comments:

yUmiE AzuRa said...

iman mmg akak kawasan..mainan ku mainanku,mainanmu mainanku..mama feninggg.huhu

Aty_Fared said...

eeahh ko ngan didi tu sedare eh..??

Umi Qi said...

Terer ar baraan ctmah kali ini...kaloh Umi Qi heheh

n0ruL said...

haha..tapau semua satu entri eh..
alisha tue mmg kagum btl ngn pintu lah..xkisah la ibu pgg baby lain pun..

:)