Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, September 18, 2013

gathering gojes yg ke 2

As Salam Readers,

Happy WW uols.
tapi hari ni i tak ww yek.
hari ni terasa nak potpet2 pulak..hehee

geng gojes nak buat gathering kat kidzoona au2 setiawangsa.
rasa sayu je hati sebab x dapat join. hubby tak kerja n tak mau pi situ. anti sosial betul en hamzah tu..zaaaas
tetiba jumaat hubby bgtau sabtu ahad kena OT..woooowwwoooo 
mata terus terbuntang besar n terus cecepat tanya dia boleh x join group gojes.
hubby cakap OK
see...dunia aku yang punya gituwww

sabtu i gerak lewat sket. nak dekat kol 11 baru keluar. kemas rumah sikit2, sidai kain sikit2.
msg yumie nak gerak sekali. eh tetiba yumie dah dlm kereta n baru perasan msg..tetttt
takpolah..soh dia gerak dulu jek.

so i ke sana berpandukan waze semata2. hari tu sebab follow asmiza. so mmg aku tak cam la bangunan kiri kanan aku kan...mata memang zasss tumpu kat kete miza.heheh

time ni cuak gak lalu bangunan yang ntah pape, lalu akleh ntah ape ke benda tu.
tetiba tau2 je dah sampai simpang traffic light jusco tu..hahah!
tgk jam eh baru 11.40am camtu. Alhamdulillah ler tak sesat barat.
n lucky sepanjang perjalanan Alisha tidur aje.. good girl kan =)

ahhaiii 
happy sgt2 sebab dpt jumpe gojes yg tak pernah jumpe especially ros, shasha n airen :D
i kurang menjemah sebab alisha tak reti dok diam. ke sana ke hulu ke hilir naik capek kejar anak dara ni..h0h0!
bertabah je la kendong awak ke hulu ke hilir kan sayang =)
ros pukul 12 lebih dah selamat ke ikea. nak bershopping n jumpe miza.hihi
weolsss pi menjamu perut kat food court jusco.ahaiii
niat di hati nak follow kak mimy dll pergi visit cik na..tapi apakan daya, laki ku balik kol 4.30pm. so pukul 3 je terus berdesup balik..fuuhhhhh
 
masuk pandai, nak keluar tak berani..haha Alisha niii

layan le muka si Alisha nii

alisha nak main ngan fayel, tapiii takut2 haha!

sesi menjemah 1
sesi menjemah 2
sesi menjemah 3
from left: atas: sha, yumie, kak mimy, leenda, airen, anis. bawah: aku, ros, liza, wawa, ika
with ros, auni n humaira gojes!
with shasha n safiyyah gojes!

cer tengok Alisha dok camne..mesti dok terbalikpunye..mainan kt umah pun camtu..adehhhh



ok tata =)

15 comments:

yUmiE AzuRa said...

owh ankku si kerinting..rindunye.hahaha
Haha sye yg gerak dlu smpi lmbt sbb sesat barat krn terlepas 1 simpang.benciii!!

PinKy MoMMa said...

wahhhhhhhhhh ada gathering kali keduakahhhh? aduhai seronoknyer korang..
dapat menjemah dan bergosipan hihuuu

♥ ROS ♥ said...

Comey sgt ctmah nĂ­.ros pun xsgka dpt jmpa.hehe.. Best2 :-)

Ros Anis Rusli said...

yumie...anak hang dok atas kuda tu aku risau beno! mcm nk mlayang dia punya hayun! dia blajaq dr mn weh hayun kuda gitu?hehehe.. @___@

achiek anis said...

jeles...tak dpt join...hubby ada group discussion...aptb....ngeeee

ayahmamilisa said...

bestnye ada gathering lagik..tak dapat info ni pon..huhu..tapi ateh memang takde kat KL lagi pong..balik ganu adik kawen :)

~ NANA ~ said...

untung la duk KL *jelessssssssssssssssssssssssssssssssss*

bai

mrs kayrul said...

jealousnya nengok korang menjemah....lain kali wat lagi la...nak join sekali menjemah...hahahha

::puan ungu:: said...

1st time jumpe ctmah...seronok menjemah...eh cam pantun 2 kerat lak...hehehe

cha said...

haha comel je alisha duduk terbaik camtu.

SweetLikeWhat said...

comel belaka anak-anak..
teringin nak jumpe korang lagi..

yUmiE AzuRa said...

ciss anis!!aku tau maksud soklan hg.kahkahkah..err tp siyes aku xtau mne die belajar.hahahaha

Chekgu Azrine said...

Dapat jugak jmpa ctmah masa kat beday Q tp xdan nak menjemah sangatkan..hahaha

Umi Qi said...

Umi Qi x dpt attent kali nih sbb buat clearence umah...rumah ku syurga ku...hehhehe mmg enjoy korang besttt

Shasha Azmar said...

berkali ganda sha dgn ct kan..pehhh....gemuknya hakuuuu