Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, September 19, 2013

Thank you Allah

As Salam Readers,

fuhhh..hari ni mmg terasa panas betol!
moh le kita sejukkan hati iman kita ni dulu yek :D

hehehe...title post kat fb bertukar kat sini jelah yek
status kat fb tu dah ku delete. sebab apa? sebabnya biarlah rahsia
ada hati yang perlu saya jaga..heheh 

Alhamdulillah.
ada berita gembira utk semua
I'm pregnant back =)
Insya Allah hari ni dah masuk minggu ke 6
Alisha nak jadi kak long dah =)
owh tak tau nak rasa apa
suka happy excited nervous semua pun ada
patutlah sejak dua menjak ni Alisha tersangatlah manja ngan saya
sumpah sangat manja =)
rupa2nya ada udang di sebalik kuetiaw T____________T
 
kawan2 tolong doakan utk saya n adik baby yer
terima kasih
 
 

22 comments:

SweetLikeWhat said...

tahniah sayang..jaga diri ye..

yUmiE AzuRa said...

tahniah again awak..
rupenye btl2 time alisha menginjak sethn ye adik baby nk wujud.ekekeke
jaga diri baik2 jaga kandungan.semoga semuanya baik2 belaka dan selamat ke akhirnye..

Bride to be of U-Suf said...

tahniah dear..:)

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Wawawawa welcome2..leh geng ngan adik ilham

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Wawawawa welcome2..leh geng ngan adik ilham

Wawa Yusoff said...

Waahhhhh..!!

ct, hembus2 la kat aku skett.. nak juge!

Ros Anis Rusli said...

tahniah!!!!

Shakina Farhan said...

tahniah..:) take care mommy!

Chekgu Azrine said...

Congrats sis..tumpang happy for u

ayahmamilisa said...

congrats kechek!!!
ayahmamilisa are so happy for u :)
jaga diri bebaik tau :)
okay taon depan ateh join kechek ye..Insha Allah :)hihi..

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah seronoknyer..jumpa ari tu dh preegnt la ek..ekekek..
Sujud syukur yer :)

LisaLisut said...

Congrats mama alisha. Take care u and alisha;)

cha said...

Congrats ctmah. Hopefully lepas ni turn i pulak. Take care :)

hayati hashim said...

Nak foloooo...

tahniah ctmah!!

puansazusarin said...

Tahniah :)

Bazilah (^0^) said...

congratsssss dear :) ni yg rasa nk follow ni haahaa :D

pet9 said...

tahniah ctmah! setiap kali dengar orang pregnant lagi i akan tumpang sekaki happy. take good care :)

n0ruL said...

alhamdulillah..congrats wak..
masin jge apa yg sye ckp kan kan..
jaga diri leklok tau..

yeay alisha nk jadi kaklong dah..

(^_^)v

ctmah said...

tq semua =)
wawa: fuhhh fuhhh..aku hembus angin monsun kat ko ni wa..hikhik
ros: aah ros.time tu tak tau pun ada isi.gigih lagi dok kelek usung alisha ke sana ke mari...fuhh
norul: masin mulut bride to be ni..hehe

aThidEaN said...

tahniah cik ctmah..:)


happy for u.

n0ruL said...

hihi
dok hari2 doakan termakbul juge..

:)

BAIZURA NATASHA said...

Ctmah. Congrats. Take care tau