Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Saturday, November 30, 2013

3rd GA pearl by Moon

As Salam Readers,


Teringin jugak nak join GA by Moon ni sebab syarat2nya simple jek..hehe! Gigih kot aku type guna hp! Gila susah kot nak link kat gambar tu haa...Huhu!

Details boleh tengok sini yek:
http://www.munirahizzan.com/2013/11/3rd-ga-pearl-by-moon.html?m=1

Antara colour putih, hitam or peach aku paling suka colour hitam sebab hitam tu simple and senang nak matching dengan apa jugak jenis pakaian or suasana or keadaan. Lagi pun colour hitam ni memang dah sebati dengan aku sebab hari2 aku guna pen dakwat hitam. Tak semak and sedap mata memandang =)

Aku dengan tudung and skirt hitam. Skirt favourite dari zaman anak dara oiii..hehe

Aku rasa aku yg paling last join kot..hehe!
Daaaaa


1 comment:

mOoN said...

trimas sebab join..terharu tau..gigih tu guna hp..

good luck yaa.. :)