Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, November 26, 2013

Mommycha 1st Giveaway

As Salam Readers,

Hari ni tergerak hati nak join GA by mommycha aka che ta aka besanku itu..hehehe




Theme:

  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work: - All DONE
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  

Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)

**********************************************************************
so mai nak tempek 1 gambar. sorry micha. aku tempek gambar lama je yek =)

ni la yang dinamakan Mak Borek Anak Rintik =) 
duck face sapa paling comel? 
Alisha 10months. masa ambil gambar ni weolss otw nak jumpe geng gojes kat aeon setiawangsa.. 1st time tau nak jemah ngan geng gojes! kenangan tu mmg i akan ingat sampai bila2 coz dari situlah ikatan ukhwah kita semakin tersimpul rapi. masa ni semua suka sakat Alisha sebab habits Alisha buat muncung duck face tu.. kan Alisha sayang
=)


ok siap!!!jom la join kawan2..ada masa lagi ni..nak join click SINI ok

TO MIKAYLA AEESYA...SPEEDY RECOVERY SAYANG.. AUNTY DOAKAN YANG TERBAIK UTK AWK =) AMIN

5 comments:

YaNg AyEsHa said...

kita x de anak lagi..keh3..anyway, gud luck akak :-D suka sgat tgok Alisha wat muncung macam tu..geram sgat, rase nak cubit2 die..x sabar nak tgu bulan 3..hoho

puan.mila said...

lawo sgt gmbo, hehe..gud luck jgak ctmah, hehe

~ NANA ~ said...

nampak mcm ibunya yg over muncung di situ...hahaha

good luck tmah!

Aty_Fared said...

Haaa aku ingat time tu...aku ingat alisha mmng suker buat muke comel2 mase tu...heheheh...

Gud luck fwen... :)

mrs kayrul said...

muncung maknya lagi over tau...bersungguh alisha muncung tue