Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, December 16, 2013

Final BigBadWolf 2013

As Salam Readers,

hello!
seronok tak melayan cuti hujung minggu lepas?
aku seronok sangat2 sampaikan hari ni aku super duper lazy nak kijo. dok terbayang hari ni hari ahad..adehhh!seksa jiwa OK =(

rasanya semua dah habis cerita pasal bigbadwolf kot. aku je baru terhegeh2 nak update pasal bbw ni..haha!

stress sangat2 bila ajak laki, laki tak mau. tambah stress bila memember gojes dok la upload gambar kat bbw!huhu!
dalam hati pakallah, aku tak dok dekat ngan depa. kalo dekat, mau aje aku henyak waja aku berdua ngan alisha. tsktsktsk =(

kebetulan ahad tu, gi uniten sebab nak hantar anak buah aku ke adik bongsu aku. depa nak ikut pak ucu balik kuatan. lepas hantar tu terus cakap kat hubby
aku = bang, jom gi the mines
laki = buat apa lagi
aku = gi bigbadwolf la
laki = kan tahun lepas dah pergi. buat pe nak pergi lagi
aku = senyap tanda merajuk
laki = cepat bukak waze, ni dah dekatkan
aku = merajuk kematu lagi
laki = cepatlah!kang lepas jalan
aku = sengih n terus on waze..h0h0h0hahaha!

sampai je kat the mines, hubby terus parking tepi jalan. angkut je segala buku masuk dalam kotak,pastu baru la dok melepak sorting buku. tetiba bau busuk.. dan2 jugak Alisha berak!Alisha kalau berak mesti nak kena cebuk cepat, kalo x mau la minah ni melenting kepanasan macam ada bom kat punggung iye tu..huhuh!
paling aku BENGANG tu aku lupa bawak bekalan pampers!
ok laki mula dingdong ke aku..huhu!
cepat2 bayar n terus masuk the mines sat. nasib baik ada giant!huhu!

moh la layan gambar ni haaa =)

ibu tengok lain, alisha tengok lain..haha!
masa untuk memilih!!!
semua buku Alisha, except 1 buku resepi kek ibu =)

total damage = RM 115 untuk 20 buah buku
see..murah gila kan!!! aku paling suka coz finally dapat gak buku riwayat Nabi Muhammad tu. Thanks Micha sebab berhempas pulas cari buku2 yang aku nak..tengok buku ni aku ingat tapak kasut mu..mihmihmih! thanks to kak mimy and ika jugak sebab sudi beli buku tuk Alisha. time ni aku stress sampai tak tido malam. tu pasal r kirim kat kak mimy n ika..hahaha!

 

8 comments:

achiek anis said...

kematu majuk...bahaha...

alahai bila la leh jumpa awak ni sis...huhu

erin said...

fuhh 20 buku..gile best, aku kirim ke org, dpt la 5 ketul..jadilahhh

~Lieza~ said...

Tmah...mmg xleh tdo mlm kan selagi xpegi...daku dh gigil bila tgk org lain post gambar buku...huhu

Erna Nordiana Zamri said...

tahun lepas dah pergi. tahun ni tak pergi. kenapa nampak buku korang2 semua best? tahun lepas pergi buku macam tak best. ke sebab erna ni tak pandai nak mencarik buku di hall yang besarrr gabak tu? huh..bestnyaaa...tunggu tahun depan la nampaknya. huhu

Nurul Izayani said...

Banyaknyer buku!!!

Umi Qi said...

Byk betul buku alisha....umi Qi pun dah pi...semua walid Qi yg cari hahahhaha malas nak tawaf satu BBW...untung jadi alisha, mama dia sgt2 penyayang tau

Mimy Hamid said...

ko lawak ar timah sampai tak tido hahahaah...dapt gak buku..over

YaNg AyEsHa said...

banyaknye buku utk alisha..hihi