Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, December 30, 2013

Giveaway: Saya nak hadiah dari thaqif

As Salam Readers,




Jom Follow and Join GA by Ummi Thaqif
Syarat-syarat ummi thaqif ni simple sangat. 
korang semua boleh terjah blog Ummi Thaqif sekarang ye =)

now, mai jawab soalan Ummi Thaqif ni dulu:-

bila birthday thaqif ? 
Anak bujang Thaqif ni lahir pada 4.20 pagi iaitu pada hari Jumaat bersamaan dengan 25 Januari 2013

hospital mana thaqif lahir ?
Thaqif lahir di Hospital Serdang (yay!! sama hospital dengan Alisha) 

Lepas tu saya nak tag kawan saya Liza and Kak Mimy. Liza!! Kak Mimy! sila join tau sebab korang ada gambar family yang comel bangat! lai lai cepat cepat T______T

Ok..mari kita cukupkan syarat Ummi Thaqif ni=)
meh nak tempek gambar iolss sefamily..hihi

Ayah : hiarghh!!bertahan-bertahan!ayah tengah coba melawan raksasa dino ni
Ibu : go go go ayah!
Alisha : dah kenapa ibu ayah ni? aku tak paham apa-apa pun
T______________________T
 
Seriously suka gambar ni. Masa ni mungkin dia tak faham apa-apa lagi. Tapi ibu tau, bila besar nanti, mesti gambar ni menjadi salah satu favourite Alisha. kan sayang ibu kan =) 

Nama Penuh : Nur Alisha Kaisara Binti Muhammad Hamzah
Umur : 1 tahun 4 bulan
Jantina : dah comel, mestilah girl
=)

tarikk tutup : 14 / 1 /14
ada masa lagi ni.. jom join jom

3 comments:

CikNaa said...

oih.. mesti menang nih!

amal salleh said...

hahahah nomey2

amal salleh said...

meh sini jap

http://cheqmoomoo.blogspot.com/2014/01/hadiah-dari-thaqif_15.html