Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, December 19, 2013

Ibu Rafif first GIVEAWAY!

As Salam Readers,

GA GA GA!!!
join join GA by ibu Rafif iaitu Nurul Syamimi aka Mimi =)

Ni antara syarat2 yang mimi listkan:-
1) Follow blog mimi
2) Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar
3) Terangkan la tentang situasi gambar tersebut
 
Once dah joint, sila tinggalkan jejak di ruangan komen blog Mimi.
 
Hadiah ada 4, 1st prize and 3 hadiah saguhati. boleh klik SINI ye kalau nak tengok hadiahnya

Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 
 
tadaaaa!!!!
 

Alisha said "saya suka vroom vroom lori kontot ni! tapi selalu tersangkut tang kaki sebab kaki saya dah panjang!sebenarnya ni lori tabung, panjang sangat tapi saya suka pisahkan tabung tu sebab dah berat! tak leh nak vroom vroommmm =) "



11 comments:

Cik Puan Mimi said...

Hahahhaa. Itu tabung la alisha. Bukan push car. Hahha. Omei sgt buat muka gitu kan. Tq tmah joint ga ;)

~Lieza~ said...

Comel sgt la alisha nie...mata cantik.. gudluck syg..

aznor ibrahim said...

ehh geramnye tgk alisha ni.cheeky sgt!

Mommy_Cha said...

hi menantu.
sila kumpui duit tabung byk2.
nanti kita nak buat weds of the year :)

-DoUbLe Z- said...

nomeyyyy....geramss..jupa ye nanti InsyaAllah :)

YaNg AyEsHa said...

vroommm vroommm..jom2, aunty nak ikut..kite g jalan2 eh

Umi Qi said...

vrommmmmmmmmmmmmmmm ngan qi jom vrommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahhahahha alisha gigi awak cantik!

Wawa said...

hoiii comelnye budak ni! weh bile tarikh tutup ni...kne join ni...haha

fifi said...

Good luck alisha.. ♥♥

DYatie said...

Geram tengok alisha ni tau. Nomey2 sangat. Good luck sayang!

yUmiE AzuRa said...

good luck alisha..hehe
hr tu lps anta awk n alisha blk kn,esknye iman tanya time nk nek kete..mama alicha ane??alicha ane??T__T