Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, December 31, 2013

Rainbow Birtday Party Sofiyya, Zain, Rayyan, Ammar, Syasya and Iman

As Salam Readers,

Fuh...rasanya arini aku banyak nak up entry before 2013 melabuhkan tirainya.
rasa macam sempat tak sempat je ni..hihi!

kali ni aku nak start dengan birthday party bertemakan Rainbow.
YES aku suka bangat sebab dapat join party ni even last minute pepagi buat kereta buat hal tak leh hidup. bateri kong oiii! mau tak aku haru biru gitau member2 gojes..huhu!
nasib baiklah kawan hubby sudi datang tolong. thanks cakoi thanks wanie =)

plan asal nak gi bertiga je ngan Alisha n adik baby sebab hubby kerja. dah sebab kereta tak leh start so hubby mmg tak gi kerja la kan. maka aku bergendang kat telinga hubby ajak pi sekali sebab before tu nak singgah umak makcik kat taman dato harun. nasib baiklah hubby sudi follow..thanks bang!

sampai dewan dah pukul 5pm. dah ramai tau. aku rase nervous tahap impak maksima tak tau nak tego sapa dulu.haha! anis tengok aku dah senyum2 kambing dah..hi anis!agagaga
pastu gi salam semua-semua and terus duduk kat meja makan. sambil makan sambil kita borak. bestnya rasa. hilang segala stress dalam kepala otak ni haaa

paling stress sebab tak dapat rasa cheesecake leleh anis, jelly kelapa creepe lyana n biskut kak my!perut time tu penuh sgt! aku makan semangkok laksa ika, sikit kek bday, sepotong puding etty, cheese tart (airen! cheesetart ko bawak tu tersangat sedap!alisha makan 3 ketui ok) and air bercawan2.time tu memang haus gila kot. yelah, sibuk na menjemah borak sana sini..hihi! kesimpulannya, makanan semua sedap-sedap tau..thanks korang =)

malas nak type dah. sila jemah gambar-gambar kat bawah ni ek =)

comel gila kek birthday ni kan!!! aku rasa 2-2 sedap
rainbow party yeahhh!
from left: lin+syasya, yumie+iman, ika+ammar, dayah+zain, liza+sofiyya n fariza+rayyan
tempat main budak-budak pun ada gak taw
gojes supermom and baby! muka baru n muka lama =)
masa ni ketua jemah tgh buat lucky draw!hehe
my best buddies!!!
gojes-gojes

Alisha pun dapat banyak gift tau..thanks mommies semua
 to anak-anak gojes
Sofiyya, Zain, Rayyan, Ammar, Syasya and Iman
happy birthday sayang-sayang aunty sekalian
moga panjang umur, diberikan kesihatan yang sempurna dan dimurahkan rezeki selalu. 
jadilah anak-anak yang soleh dan solehah dan hormatilah orang tua mu supaya kelak dikau akan berjaya baik di dunia mahupun akhirat..amin
(nanti mommy-mommy berenam ni sila baca kat telinga anak memasing k..ingatan ni!hihihi)

 

10 comments:

Mimy Hamid said...

besday jan feb jangan lupa...hmm gambo ngan aku takde kan..sentap

yUmiE AzuRa said...

Mimy...
aku ni tuan umah pn xde gambo tau x.lg sentap!!

DHHassan said...

wah banyaknya bufday present dye

achiek anis said...

yunk...senyum2 je ea..kih kih kih...
sabo ek menanti kehadiran cheese leleh mu

Haslinda Sadiken said...

weii..apo godang amekk ketua jemah yg buek lucky draw tu...hahahhaha...larikkk!!! tq auntie timahh sbb sudi dtg...muahh!!

e.t.t.y said...

bahahahahahha..gelak je.

Cik Puan Rara said...

aku xde pong! sentap!

Shasha Azmar said...

mcm comel je part ingatan tu tmah..hahahah

Mommy_Cha said...

hi besan.

Chekgu Azrine said...

Terbaik