Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, December 12, 2013

santai dengan korang

As Salam Readers,




Sabtu lepas seronok sangat2 dapat lepak reramai kat umah kak my.
plan asal nak berdating ngan sha sebab nak bagi bra jin n pop2 pak tua dia. pastu sha ajak zura. dah tu ajak-ajak tak tau nak lepak mane pulakkan. tetiba kak my offer lepak umah dia sebab bang megat kerja..kami OK jek..h0h0!

bagitau laki, laki cakap Ok je sebab dia dah kenal kak my..hehu!
otw pi uma kak my tu, laki kol:
laki: syg katne. 
aku: ntahlah, kat celah jammed mana ntah ni.  
laki: siapa suruh pergi berjalan tempat lain. kata nak pergi rumah kak mimy
aku: loh..sayang otw nak pergi umah kak mimy la ni..tak tau ikut aje waze ni.. 
LOL..suwit tak laki aku. boleh pulak dia ingat aku merempan tempat lain..haha!
 

Location: Umah Kak Mimy (aku follow buta2 waze ooiiii)
Time: ikut suka hati la


ika+ammar, sha+safiyya, yumie+iman, zura+yaya, aku +alisha, kak my+fayel. time ni liza tak mai lagi naaa

meatball kak my!

etty cakap aku nampak gedik!haha

kejadian yang paling memalukan aku! bra korang semua bersepah atas jalan oii!
plastik rabak.. see, bila bergabung size sha yumie wawa anis ika kak my liza habis barai plastik! super gebus gebas power mantap semuanya..haha!
sekali barai belakang kereta kak my. 2 kali barai tepi kereta kak my. selamat la si zura keluar tolong menyelamatkan bra2 korang.haha!

sampai depan muka pintu, aku terus omg omg ada bang megat! terkedu kejap sbb aku penuh ngan bra korang.haha!terus aku longgok je bra tu kat depan pintu. 
mula-mula macam malu-malu kucing ngan bang megat, lelama tu OK dah. bang megat sangat friendly di samping perli-perli gojes..bahahahaha!kak my yang banyak kena perli...kekekek! perli sayang-sayang takpe kan kak my =)
 

Alhamdulillah aku dapat rasa meatball kak my!hiphip horay!!
benda tu aku ngidam masa depa gathering kat taman lelayang tu..huhu!
nasib baik la dapat merasa..thanks kak my =) lain kali buat lagi yek. nanti kita sponsor meat ball lagi..heheh! nak balik tu, kak my siap bekalkan bento nasi berlauk lagi kat aku tau..
sayang ko kak =) 

kol 4pm aku rushing balik sebab nak amek laki balik kerja kol 4.30pm. sumpah tak sempat. laki bebel-bebel, aku cakap jalan jammed. betul tak tipu. jalan jammed tau. pastu laki call cakap takpelah, kawan tolong hantar.huhu!kesian..sorry laki =)


11 comments:

~Lieza~ said...

Tmah...aku xpedulik...ko kena edit gak entry nie...letak gambo yg aku ada gak... Kalu x aku semut sentap... hohoho

Love Razila said...

HEHEHE camnelah plastik tu boleh terbarai...alahai, malu cik bra orang lain nmpk =)

e k i n ♥ y u s r i said...

waaa
seronoklah

n0ruL said...

cmner la boleh terbarai tue?
hehehe

:P

Chekgu Azrine said...

Jap..nk bygkan cmne bra tu blh terbarai..haha

Mimy Hamid said...

heheheh tmah muka panik nampak bang megat terus merah hahahaha..nanti datng lagi tau

erin said...

ohooiii ini tidak adil..ok, esok kita ketemu yokkk :)

Wawa said...

aku tk pernah rase kesedapan meatball ikea...tp korg duk kate best2 meatball kakmi, aku rase kepingin pulak nak makan...hahaha...
pssssttt! baju dot2 merah tu same lah...pasni ade gath taknak pakai baju tu...kang laki aku peluk org lain plak...wakakaka...

Wawa Yusoff said...

hep..hep...apesal meriah sangat ni?! hahaha.

aku tag kamu join giveaway. Sila join :D

http://lebahmerahjambu.blogspot.com/2013/12/giveaway-saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

::puan ungu:: said...

bestnye korang...

Umi Qi said...

Sonok mini gathering cm nih ctmah...fun sgt2...Umi Qi x dpt join sbb time tuh dok sibuk ngan mil dan fil dtg umah sbb banjir kan kawasan umah diorang...so pity