Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, December 04, 2013

selamat pengantin baru pada kamu-kamu

As Salam Readers,


entry lapuk tak lekang dek zaman..hihi!

anyway just nak wish selamat pengantin baru kepada mereka2 di bawah ni. 
bff aku, anak buah aku n bff hubby.

bff and ank buah aku kahwin sebulan yang lepas OK. baru sekarang aku nak up entry..haha!
alahai..time tu aku mabuk ke laut...so paham2 la kan =)


 huda n kucai - 02/11/2013
lokasi: jenjang
bff aku sejak zaman utem lagi

 
 fatin n amin - 03/11/2013
lokasi: kahang bt 28 (umah parents aku)
anak buah aku yang sulung


 al hafiz n ajeerah - 01/12/03
lokasi: dewan intec uitm sec 17
bff laki aku

To all of u,
Selamat pengantin baru
Selamat menempuh fasa hidup yang baru
Semoga hubungan yang di bina kekal till jannah
Semoga cepat2 dikurniakan anak yang comel
Gaduh sikit2 tu biasalah, dah namanya rencah kehidupan.so nak tak nak kena hadap jugak. Org cakap utk tempoh 5 tahun yang pertama, macam2 halangan dugaan rintangan akan dtg. so korang kena kuat k =)

 

5 comments:

erin said...

comelnya baju belang alisha tu, suka aku tengok..errrr aku komen ni ko marah tak?? x kena dgn tajuk, ko cite lain, aku komen lain..wahaha

♥ ROS ♥ said...

Hahhahaha..sweet la erin.... :p eh kunpun larit juk la ctmah :p

Chekgu Azrine said...

Semoga berkekalan hendaknya

Umi Qi said...

Rajin ctmah pi kenduri kahwin...ku rindu nak makan nasi kenduri...hahhaha cantik ar pelamin2 sekarang...haishhh bila ar Qi nak besor nih...leh bg kahwin bahahhaha...(maknyer x sabor nk buat bunga telur wakakkakaka ;p)

n0ruL said...

amin..

terima kasih atas doanya..

terima kasih awk, mezah n alisha sudi dtg majlis sye..

maaf kalau ada terkurang ea..

psst : sye bru sempat update majlis nikah je tau,nampak sgt la ke laut kan kan..haha

(^_^)v