Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Sunday, December 29, 2013

UMIE SUE 1st Giveaway

As Salam Readers,

Weekends ni iolss melepak kat rumah je. ayah kerja.
So harini nak join GA by  

Tema: Anak Mengemas Rumah

Actually aku suka sangat tema ni. budak kecik lebih rajin tau dari budak besar. tettttt!
Kita tak suruh pun, depa sibuk gak nak tolong.
kadang-kadang tu rasa geraaaaam pun ada jugak.
Kita dah sapu siap-siap, tengok-tengok dah terbarai semuanya.
cer tengok Alisha ni. Ibu baru je gi depan sat nak amek phone (ayah call), tengok2 dah jadi gini.  Alahai anak, kamu ingat ni motor ke sayang... selipar hello kitty pun tak tanggal...agagaga!
rasa nak tergelak pun ye jugak. panjang betul akal kamu ye sayang! T_______T


Tarikh tutup: 1/1/2014
Ada masa join lagi ni..jom-jom

4 comments:

n0ruL said...

haha..
mmg pjg akal mcm sinchan...

:P

UMIE SUE said...

hehhhehee...ini mmg comelll.bijak sungguh dia

tenkiu sudi join

Cik Puan Rara said...

gud luck kak ti~

Mimy Hamid said...

ok ni kelakar hehehe