Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, January 23, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

As Salam Readers,

1st Giveaway Ctmah Rahim


Ingat lagi tak aritu aku ada cakap nak buat GA kan.. ingat dok ingat dok??? hehe
oklah..hari ni adik baby dah genap 6 bulan (Alhamdulillah) dan aku rasa berbesar hati nak buat 1st GA.. hadiah semua sponsored by aku yek.tapi jgnla mengharapkan yang gah-gah yek..hihi! apa yang aku jual, aku jadikan as hadiah GA. boleh dok?

meh nak list syarat-syarat yang aku kenakan k:

  1. korang kena follow blog aku imaginasictmah 
  2. korang kena follow jugak blog business ikan bilis aku ctmahcorner 
  3. tajuk entry korang ialah 1st Giveaway Ctmah Rahim
  4. korang just copy gambar tema, gambar hadiah dan tarikh tutup dan pastu paste dalam entry GA korang tu (tak yah rajin sangat copy seluruh entry aku k)
  5. lepas tu baru korang letak gambar aksi anak-anak korang dalam kereta. INGAT, gambar anak je aku terima k. anak jiran ke anak buah ke aku tak terima tau! =)
  6. bawah gambar anak, korang boleh cerita sikit pasal gambar tu. tak kisah la anak tu tengah nangis ke, tengah ketawa terbahak-bahak ke, tengah mengelamun ke. just a few words, tak mau panjang sangat na
  7. last sekali, sila paste link entry GA korang ni kat ruang komen entry aku ni  tau. senang sikit aku trace 1-1
## 4 orang pemenang akan dipilih berdasarkan pada gambar yang aku rasa comel kelakar or buat juri aku tersenyum

untuk design beg dan thermos bia aku pilih yek, based on yang menang tu anak lelaki or anak perempuan

## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)

ok apa tunggu lagi.. jom la meriahkan 1st Giveaway aku ni ek =)
paling penting, baca betul-betul syarat aku tu k =)

 

50 comments:

ayahmamilisa said...

nak masuk! nak masuk! hehe..tapi baru nak amik gamba..voleyy??hehe ;D

Mommy_Cha said...

nak masuk pastu nak menang!!!!!!

-DoUbLe Z- said...

sama macam micha..nak masuk pastu nak menang gak..hahaha ;p

yUmiE AzuRa said...

ok dh publish dh..awal x??support bff nih..haha

http://buahhatisayamrk.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

AyNz said...

Haiii =)

Dah join jugak ;)

Ni link nye:

http://aynz-aynz.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html


Thank u :)

Chekgu Azrine said...

Copppp..nak join ek ctmah..hehe

Asz Miza said...

First time join nii..

http://meowmeow-auw.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

S.n.Fariza said...

tmah.. aku join ni tau..
aku dh tumbuk hacker aku td..

http://ohmyfariza.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

ctmah said...

ayahmamilisa: boleh teh. lambat lagi tarikh tutup tu.hihi

Lyana MK said...

x kasi menang..jaga lu tepi simpang
http://lyanamk.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

e k i n ♥ y u s r i said...

done
mencube naseb je

http://queen-of-colors.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

YaNg AyEsHa said...

huwwwaaaa...bestnyew..x boleh join, anak tak de..anak tekak buleh??hehehe..gud luck akak..semoga GA ni berjaya :-)

Mimy Hamid said...

http://nurmimy.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim-aksi-anak.html

Hazwanie said...

as salam sis, saya done. :)

http://syasyaalia.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Aeen said...

ok mak yong...dah join..

http://aeenfadzilah.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

ameris said...

Nk join jugakk

cikpingu said...

daku dh join...
http://dunialesungpipitumie.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Akhirnya siap jugak entri ga ko ni tmah oiii.sila join.tak menang siap.haha

http://yongnana1881.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html?m=1

achiek anis said...

yunk dah join...tak kira nak gak menang no. 4 tu...aci dok pilih hadiah...haha...

http://mamiairis.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Zila Mahadi said...

Dah join jugak, saya mahu menang! hehe. http://mrs.asarsolutions.com/1st-giveaway-ctmah-rahim/

Haslinda Sadiken said...

check in GA...den dh join eh timah

http://ladysyaq.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

CikNaa said...

dah join.. hehe. http://wifewillbe.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Fara Dilot said...

takleh nak copy gambo.. camno nak masok ek

amal salleh said...

yeah.. thaqif join ye alisha ;)

http://cheqmoomoo.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Fara Dilot said...

http://little-smaller.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

dah join dah tapik.. hehe

Chekgu Azrine said...

Salam...berjaya jugak join..yeahh!!!

http://azrinzfamily.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Shakina Farhan said...

kembar alisha dah join jugak..:)
http://shakinafarhan.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

fathiyah jamaludin said...

Adik Imani joined!
http://cheerisheverycherry.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Harap aunty ctmah bg chance Imani menang..hehehhe

TQ

ctmah said...

thanks semua.hihi!
tergelak aunty tengok aksi anak masing-masing..comel!hihi

Fieda Eryda said...

Dah join :)

http://fiedaeryda.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Ilya Melissa said...

muna dah join gak ;)

http://ilyamel.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Wawa Yusoff said...

ok! dah join!

Dah boleh pilih hadiah ke?

Muahahaha :D

http://lebahmerahjambu.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

aBi dan uMmi SaLsabiLa sYg said...

assalamualaikum..dah join..:-)

http://resmeepadi.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Allene said...

akhirnya... sempat gak buat...

ctmah. ni dia...

http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Love Razila said...

Dah settle. selamat membaca entry pasal GA ni. HEHEHE http://abadierazila.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Harap2 memenuhi syarat2 yang ditetapkan =)

cahayadelia said...

https://cahayadeliarissa.blogspot.com/b/post-preview?token=UiWp40MBAAA.TV7jQULZwzEAmCGiyppwRQ._XV1-Lc8xTV0xnKFhBbbGA&postId=7980569254035977266&type=POST

mOoN said...

done join.. :)

http://www.munirahizzan.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

NASZ said...

nak masuk tapi tak ada plak gambar Mayeesa dalam kereta. huhu.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

ayahmamilisa said...

salam kechek...
ateh dah join tau :)
http://ayahmamilisa.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

♥ ROS ♥ said...

Bru join...
http://rizaros.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

aznor ibrahim said...

dah join :)

http://kesahceriterachenta.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Hafizah said...

ok! sudah join...pilih Aisy tau.. ::wink2:: haha

http://fizmi.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Zihan Zamberi said...

Assalamualaikum tuan rumah,
nak inform ni..saya join GA tuan rumah ye...
http://sweetpea-pumpkin.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html
Jangan lupa GAUNDI saya...keh keh keh

fiefa said...

Nak join jugak..Semoga ada rezeki Alif. First time join ni

http://fiefa9009.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Nor Shafiqah said...

salam.. done join.. ni linknya..

http://iqsha-shop.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

tq dear.

-DoUbLe Z- said...

Akhirnya..akhirnya...daku pun berjaya menjoinkan diri...Tmaaahhhhhh daku dah joinnnn ;)

http://destiny1011.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

::puan ungu:: said...

Tmah, daku dah menjoinkan diri=)

http://butterflyinzpurple.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

Ibu Dilah said...

Salam.. ctmah, sy join ye..tq

http://ceriteraibu.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html?m=1

afiewithayie said...

salam ctmah..
afie join yea..
http://afiewithayie.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

ctmah said...

tima kasih pada yg sudi join.
GA dah tutup tau =)