Thursday, January 23, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

As Salam Readers,

1st Giveaway Ctmah Rahim


Ingat lagi tak aritu aku ada cakap nak buat GA kan.. ingat dok ingat dok??? hehe
oklah..hari ni adik baby dah genap 6 bulan (Alhamdulillah) dan aku rasa berbesar hati nak buat 1st GA.. hadiah semua sponsored by aku yek.tapi jgnla mengharapkan yang gah-gah yek..hihi! apa yang aku jual, aku jadikan as hadiah GA. boleh dok?

meh nak list syarat-syarat yang aku kenakan k:

  1. korang kena follow blog aku imaginasictmah 
  2. korang kena follow jugak blog business ikan bilis aku ctmahcorner 
  3. tajuk entry korang ialah 1st Giveaway Ctmah Rahim
  4. korang just copy gambar tema, gambar hadiah dan tarikh tutup dan pastu paste dalam entry GA korang tu (tak yah rajin sangat copy seluruh entry aku k)
  5. lepas tu baru korang letak gambar aksi anak-anak korang dalam kereta. INGAT, gambar anak je aku terima k. anak jiran ke anak buah ke aku tak terima tau! =)
  6. bawah gambar anak, korang boleh cerita sikit pasal gambar tu. tak kisah la anak tu tengah nangis ke, tengah ketawa terbahak-bahak ke, tengah mengelamun ke. just a few words, tak mau panjang sangat na
  7. last sekali, sila paste link entry GA korang ni kat ruang komen entry aku ni  tau. senang sikit aku trace 1-1
## 4 orang pemenang akan dipilih berdasarkan pada gambar yang aku rasa comel kelakar or buat juri aku tersenyum

untuk design beg dan thermos bia aku pilih yek, based on yang menang tu anak lelaki or anak perempuan

## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)

ok apa tunggu lagi.. jom la meriahkan 1st Giveaway aku ni ek =)
paling penting, baca betul-betul syarat aku tu k =)

 

50 comments:

  1. nak masuk! nak masuk! hehe..tapi baru nak amik gamba..voleyy??hehe ;D

    ReplyDelete
  2. nak masuk pastu nak menang!!!!!!

    ReplyDelete
  3. sama macam micha..nak masuk pastu nak menang gak..hahaha ;p

    ReplyDelete
  4. ok dh publish dh..awal x??support bff nih..haha

    http://buahhatisayamrk.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  5. Haiii =)

    Dah join jugak ;)

    Ni link nye:

    http://aynz-aynz.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html


    Thank u :)

    ReplyDelete
  6. Copppp..nak join ek ctmah..hehe

    ReplyDelete
  7. First time join nii..

    http://meowmeow-auw.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  8. tmah.. aku join ni tau..
    aku dh tumbuk hacker aku td..

    http://ohmyfariza.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  9. ayahmamilisa: boleh teh. lambat lagi tarikh tutup tu.hihi

    ReplyDelete
  10. x kasi menang..jaga lu tepi simpang
    http://lyanamk.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  11. done
    mencube naseb je

    http://queen-of-colors.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  12. huwwwaaaa...bestnyew..x boleh join, anak tak de..anak tekak buleh??hehehe..gud luck akak..semoga GA ni berjaya :-)

    ReplyDelete
  13. http://nurmimy.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim-aksi-anak.html

    ReplyDelete
  14. as salam sis, saya done. :)

    http://syasyaalia.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  15. ok mak yong...dah join..

    http://aeenfadzilah.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  16. daku dh join...
    http://dunialesungpipitumie.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  17. Akhirnya siap jugak entri ga ko ni tmah oiii.sila join.tak menang siap.haha

    http://yongnana1881.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html?m=1

    ReplyDelete
  18. yunk dah join...tak kira nak gak menang no. 4 tu...aci dok pilih hadiah...haha...

    http://mamiairis.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  19. Dah join jugak, saya mahu menang! hehe. http://mrs.asarsolutions.com/1st-giveaway-ctmah-rahim/

    ReplyDelete
  20. check in GA...den dh join eh timah

    http://ladysyaq.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  21. dah join.. hehe. http://wifewillbe.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  22. takleh nak copy gambo.. camno nak masok ek

    ReplyDelete
  23. yeah.. thaqif join ye alisha ;)

    http://cheqmoomoo.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  24. http://little-smaller.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    dah join dah tapik.. hehe

    ReplyDelete
  25. Salam...berjaya jugak join..yeahh!!!

    http://azrinzfamily.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  26. kembar alisha dah join jugak..:)
    http://shakinafarhan.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  27. Adik Imani joined!
    http://cheerisheverycherry.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    Harap aunty ctmah bg chance Imani menang..hehehhe

    TQ

    ReplyDelete
  28. thanks semua.hihi!
    tergelak aunty tengok aksi anak masing-masing..comel!hihi

    ReplyDelete
  29. Dah join :)

    http://fiedaeryda.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  30. muna dah join gak ;)

    http://ilyamel.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  31. ok! dah join!

    Dah boleh pilih hadiah ke?

    Muahahaha :D

    http://lebahmerahjambu.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum..dah join..:-)

    http://resmeepadi.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  33. akhirnya... sempat gak buat...

    ctmah. ni dia...

    http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  34. Dah settle. selamat membaca entry pasal GA ni. HEHEHE http://abadierazila.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    Harap2 memenuhi syarat2 yang ditetapkan =)

    ReplyDelete
  35. https://cahayadeliarissa.blogspot.com/b/post-preview?token=UiWp40MBAAA.TV7jQULZwzEAmCGiyppwRQ._XV1-Lc8xTV0xnKFhBbbGA&postId=7980569254035977266&type=POST

    ReplyDelete
  36. done join.. :)

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  37. nak masuk tapi tak ada plak gambar Mayeesa dalam kereta. huhu.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  38. salam kechek...
    ateh dah join tau :)
    http://ayahmamilisa.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  39. Bru join...
    http://rizaros.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  40. dah join :)

    http://kesahceriterachenta.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  41. ok! sudah join...pilih Aisy tau.. ::wink2:: haha

    http://fizmi.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum tuan rumah,
    nak inform ni..saya join GA tuan rumah ye...
    http://sweetpea-pumpkin.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html
    Jangan lupa GAUNDI saya...keh keh keh

    ReplyDelete
  43. Nak join jugak..Semoga ada rezeki Alif. First time join ni

    http://fiefa9009.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  44. salam.. done join.. ni linknya..

    http://iqsha-shop.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    tq dear.

    ReplyDelete
  45. Akhirnya..akhirnya...daku pun berjaya menjoinkan diri...Tmaaahhhhhh daku dah joinnnn ;)

    http://destiny1011.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  46. Tmah, daku dah menjoinkan diri=)

    http://butterflyinzpurple.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  47. Salam.. ctmah, sy join ye..tq

    http://ceriteraibu.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html?m=1

    ReplyDelete
  48. salam ctmah..
    afie join yea..
    http://afiewithayie.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

    ReplyDelete
  49. tima kasih pada yg sudi join.
    GA dah tutup tau =)

    ReplyDelete