Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, January 24, 2014

ayaq gula!!!

As Salam Readers,

Hari ni ku dah selamat telan ayaq gula cawan plastik besar tu!!!
terus brupppt rasa nak muntah sambil menahan sambil mata pun dah berair ni haa..
keluaq bilik akak-akak yang lain senyum aje tengok aku..huhu!
obvious sgt ke muka aku ni ek?haha! wutever la.

pas minum aku hantaq buku kat nurse n cakap nak balik opis dulu. lepas 2 jam (11.30) nanti mai semula. nurse cuma kata jangan muntah, kalau muntah kena minum semula.

minum semula??? hoh! tak kuasa mak OK! serious taubat aku xnak minum dah!
dah la air gula x sedap. pastu secawan pulak tu. yang paling tak best tu kena inject kat lengan kanan ngan kiri. sakit tau! aku ni dah la penakut hamat kat jarum tuuu =( =(
owh tobat tobat xmau dah..huhu!

sapa kata ayaq gula tu sedap? kalau ayaq gula kat swasta mungkin la sedap kot. tapi kat klinik kesihatan ni jangan haraplaaa sedap!euwwwwwwwwww pheuwwwwwwwwwww

dah ler lengan 2-2 bengkak n sakit (nurse xreti inject ke hape ntah!)..nak rempit pun lenguh tau =( =(
 
gambar ehsan google: ni le rupa cawannya yang ada kaler kuning biru hijau tu!huh!

pas amek darah kali kedua, ku ingatkan dapat result time tu gak. rupa-rupanya kena tunggu depa call pulak..alahai omak..memang merugikan masa n tenaga aku je dok patah balik dari tadi klinik-opis-klinik-opis-klinik-opis.. selamba sedut je aku ngulor banyak kali..h0h0!


psttt...jangan lupa join 1st Giveaway aku naaaa
 

10 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

erk...
xnak minum lg
huhuhu

ctmah said...

ekin: org membayangkan cawan urine test tau.tetiba tgk cawan gedabak besar rasa cam nak keluar bilik semula.huhu

aznor ibrahim said...

masih terasa2 gula melekat kat tekak 2 thn lps..ceh over! haha..sedap kak..?~ hahaha

Ibu Lala said...

Aduh memang x lalu sungguh nak minum air gula tu. Akk pernah sekali je minum. Ada kawan yg 3 anak 3 kali minum.

Salam kenal.

yUmiE AzuRa said...

iman dlu berjaya le ngelat..klu adik iman nt tah le..mst kne minum gak.hishhh tskk tskk..

Sue Bee said...

badan kurang gula ke?..ingat cawan tuk urine (sorry)..air gula rupanya..

♥ ROS ♥ said...

Errrkkkk..ros ni klu pegnen mmg kna ngadapppp bnda ni..sobsob.... :(

nurul husna said...

tak penah minum air gula lagi...huhu

LisaLisut said...

Ms i cek kt kk awl2 ms pregnantkan hannah i dh mnum euw.. Xle thn mmg i muntah. Tp i xckp kt nurse. Xkoser nk mnum blk. Tawakkal je if pape jd. Huhu. Jgn tiru pbuatan i haha. Ctmah, u rempit? Naik motor? Naik kereta la.. Awk tu pregnantlaa.. Huhu take care

::puan ungu:: said...

setuju timah...time Afkar minum air gula kat private siap rasa nak suh tambah je lagi sebab sedap. perisa oren lagi. hahaha...Untuk adik baby minum kat KK...mak aiiiiii rasa dia...dah le nak kena repeat minum lagi ni nanti...