Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, January 21, 2014

Erin (..life after "i do") First Giveaway

As Salam Readers,

TEMA GIVEAWAY

 Daddy and Baby Cool

SYARAT PENYERTAAN

Mode garang is on! keskes

1)  Follow blog ..life after "i do"

2)  Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu.

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini

Boleh gantung di playroom anak :)

Ok, tu je, join ramai-ramai ye, bye!
 
meh click sini meh:
 
 Daddy and baby Cool dimataku selaku si ibu Alisha ni haaa
Setiap malam memang rutin si ayah tukar pampers Alisha
Lepas tu Ayah memang suka urut badan Alisha sampai tetido dibuatnya =)
tengok gaya kepak Alisha pun, dah boleh agakkan betapa nikmatnya bila kena urut
Alisha cakap "cool bebeh" =)
 

3 comments:

erin said...

oo alisha ke yg ckp cool bebeh?? ke mak dia sambil belit tudung..wahaha, tq join, goodluck :)

Chekgu Azrine said...

Wahhhh..good luck

Hafizah said...

haha...comelnyer...bagusla daddy ni..