Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, January 03, 2014

Jumaat pertama 2014

As Salam Readers,

hello kawan-kawan
happy new year 2014! 
rasanya masih tak terlambat lagi kan wish kat korang-korang semua =) 
ceria-ceria dan happy-happy selalu disamping family tercinta =)

hopefully tahun 2014 ni tahun yang baik untukku, familyku, family hubby and uolss semua. 

azam tahun ni takde fikir lagi..haha!boleh tak?
ala..tak sempat pulak nak fikir.
sekarang ni target nak focus pada bisnes. harap-harapla tahun ni bisnesku bertambah maju maju dan maju. amin
korang boleh follow and visit sini eh CTMAH CORNER

thanks korang sebab sudi support n beli dariku. 
Insya Allah soon aku buat GA ye, Insya Allah.
masih belum fikir lagi nak buat GA pasal pe..hihi =)

last not least, meh tgk gambar anak daraku ni.. 
semakin pandai berposing tau..macam2 mimik muka dia tunjuk.
makin besar makin bijak makin comel makin manja n makinnnnn becok k.
tersangatlah becok, mcm2 benda dia nak borak. adehhhhh

1st day of Jan 2014..hantar ayah gi kijooo
3rd Jan 2014.. ni otw nak gi keje tadi =)
happy weekends uolss 
memuahhhh

9 comments:

Shasha Azmar said...

Ameen...moga rezeki sentiasa menyebelahi timah dan family.. :-)

n0ruL said...

inshaAllah..amin
bile lah boleh jumpa alisha lg nie ea..

(^_^)v

CikNaa said...

anak sape..hihi

ayahmamilisa said...

comey btol si alisha ni..selamat tahun baru 2014 mek :)

Umi Qi said...

Serius windu alisha!
Ctmah windu kita x? hahahahha

Fuziah Idris said...

alololo...comel..nama anak kita sama la... semoga 2014 lebih bermakna....

MASALAH keputihan WANITA, JOM cari PENAWAR

sarah shamsyul said...

Alololo comelnya

Moga bisnes makin maju ye

Chekgu Azrine said...

Happy new year sis..
Semoga 2014 adalah tahun yg happy utk ctmah ye

Cik Hazz said...

Happy New Year 2014 ctmah!! ;)