Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, January 09, 2014

My Eyesight Images

As Salam Readers,

meh nak cita pasal menda free ni.
aku kalau menda2 free ni laju je mengoffer diri.
free uolss..siapa yang tak nak kan =)
walau jauh, rela ku redah ok..hihi

dapat tau mengenai promosi My Eyesight Images ni dari mommy gojes eira zainal.
so esok lusa terus aku pm pihak My Eyesight Images. 
tak lama lepas tu depa reply email aku. bunyinye camni
"wassalam. promo kami masih berjalan. sila hubungi Azhar 0123656980 untuk keterangan lanjut. terima kasih"

so aku pun ringankan tangan and mulut call en Azhar. senang sangat berurusan dengan en Azhar. dia cakap dia akan check schedule and keesokkannya en Azhar call aku untuk set appointment. appointment hari sabtu pukul 2.00pm. fuhhhhh...teruja kau..1st time nak ber photoshoot 1 family kecikku ni. nervous pun ada ok. puas aku roger geng ex kedok mintak pendapat.hihi!kelam kabut btol!

hari yang dijanjikan tiba. kitaorang lambat sikit coz singgah GM sat amek barang. 
pastu terus rushing pi selayang. otw gi, sempat text en Azhar cakap sorry lambat. En Azhar replied takpe. jangan rushing. fuhhhhh lega rasa =)

tempat ni memang kitaorang tak pernah pergi n memang berpandukan waze n liza semata2..hehe!nasib baik la selamat sampai.

mula2 en azhar tanya macamana kita tau pasal promosi dari pihak depa. lepas tu fill up form and dia tanya nak capture gambar macamana. kami decided gambar candid je sebab kami tak pandai sangat nak posing2 ni T____________T

dalam pukul 3 lebih en Azman start shoot gambar Alisha dulu. mula2 tu risau jugak if Alisha cranky or tak nak bg kerjasama sebab Alisha memang penakut ngan lelaki..huhu!
tapi Alhamdulillah, Alisha happy sangat2. en Azhar n en Azman memang pandai gile amek hati budak2. seriously Alisha sgt selesa ngan depa berdua ni. 

 masa ni Alisha kejung lagi. duduk statik, orang panggil pun tak nak gerak

 mood baru nak datang. we all main baling2 bola tu ke dia

 Alisha suka gila lighting camera. 
kejap2 toleh kanan, kejap2 toleh kiri sambil buat mulut camtu

 Alisha mana gigi?? so dia akan tayang gigi dia yang cantik tu..hihi

 ni dia tengah teruja tengok lampu sebelah kiri dia =)

lori tunggangan Alisha mesti wajib bawak!hehe!
micha, nanti ko bawak lori bang mikha tau!!!

 gambar family yang kekok. seriously kami tak pandai nak posing..uhuks

 masa ni kedai bawah buat renovation. so Alisha dah takut bunyi kelentang kelenting mesin drill tu..grrrrrr

 ciuman sayang dari ibu dan ayah (Alisha nak lari, tu pasal r tangan dia tepis ayah!adehhh)

 Alisha memang suka cat. so bila tunjuk buku ni, dia teruja kejap

kesimpulannya kami puas hati sangat2 dengan kerjasama team my eyesight images (abg azhar n abg man).. thumbs up bro! terima kasih banyak2 na coz sudi layan kami bertiga beranak T___________T


korang boleh cari my eyesight images kat sini:

contact:
Azhar 012-3656980 - bahagian editing, marketing dll
Azman 012-6587151- cameraman dll

email: myeyesight.images@gmail.com

alamat: no 22, jalan bukit idaman 8/1, bukit idaman, 68100 batu caves selangor

facebook: facebook.com/myeyesightimages

my eyesight images ni depa fokus pada barangan or produk online. so pada sesiapa yang jual produk online boleh la hire my eyesight images =)

10 comments:

CikNaa said...

ya Allah,comel betul alisha ni tau tak..

~ NANA ~ said...

dari alisha baby lagi i duk kenan kat dia...cop utk ayish tau! hahahaha

erin said...

alisha comeiii gile..amboi ibu kemain ngendeng ngan ayah masa bunyi drill tu, ambik kesempatan la tuwwww

Chekgu Azrine said...

Seyes..comel giler alisya..
Mak pak alisha pun sgt ohsem..
Bertuah!!

amal said...

Alisha!!!! nape comel sangat ni??? geram tau huhu

♥ ROS ♥ said...

Alisha cute... Pandai depan kamera.... Cayalah kamu nak :)

DYatie said...

Alisha awk omey angattttt.

alysapunye said...

servis dorang memang terbaik kan...tak sia2 jadi model free :)

Misz Pinkie Winkie said...

comel sangat ok! gerammm

MimahAjil said...

seriously comel gile Alisha....mmg camera friendly.semua pic dia cute...