Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, January 10, 2014

Umie Sue 2nd Giveaway

As Salam Readers

Salam Jumaat semua =)
bersempena hari Jumaat yang indah ni, aku nak menjoinkan diri join 2nd GA dari Umie Sue. 1st GA aritu tak bernasib baik,so mari kita cuba 2nd ga ni.hihi!tak menang pun takpe, yang penting ikatan ukhwah sesama tu dapat diteruskan..ye dok =)

Tema:
Anak soleh solehah (bertudung, berkopiah, bersongkok sahaja diterima) 



syarat yang dikenakan memang simple sesangat.
korang boleh click kat SINI ye

hadiah misteri ditaja oleh intanhafiz
bertuah sungguh Umie Sue ni ada orang sudi taja hadiahkan =)
 

 
 

lastly, meh tempek gambar Alisha ibu ni =)

"Ya Allah Ya Tuhanku
Kau ampunilah dosa anak-anakku ini
Kau berikanlah tubuh badan yang sihat kepada anak-anakku ini
Kau berikanlah akal yang sempurna kepada anak-anakku ini
Kau basahkan lidah mereka dengan bacaan Al-Quran dan hadismu
Kau perbanyakkanlah susuku demi anak-anakku ini
Kau berikanlah peluang untuk anak-anakku merasai susuku ini
dan
Kau tempatkanlah dan lindungilah anak-anakku ini dari segala mala petaka dunia
Amin"

(doa ni memang aku baca setiap kali aku selesai sembahyang. memang dah sebati dalam jiwa dan ingatanku =) )


jom korang meriahkan GA dari Umie Sue ni. tarikh tutup pada 20 Jan 14. So ada masa lagi ni.mai mai =)

5 comments:

UMIE SUE said...

tenkiu sbb sudi join...aloooooooooo comel sangat tu

~ NANA ~ said...

amboiii mcm nk kiss org je tu...hahaha...good luck!

Petak Bunga said...

alohai..
ni duck face ni..
cute nya

amal salleh said...

alololo tersangatttt comelll gudluckkk!

Mar Mansor said...

good luck ye...duck face per?