Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, February 17, 2014

Alisha 1tahun 6bulan

As Salam Readers,

Alhamdulillah... arini Alisha dah masuk 1tahun 6bulan.
Alhamdulillah... allergic Alisha dah semakin kurang. rasanya Alisha serasi dengan ubat dari klinik pakar tu. lepas ni nak terus continue kat situ jelah. tak mau pi klinik lain dah =)
nanti aku citer pasal klinik tu ek, Insya Allah =)

Dikesempatan ini aku nak ucapkan bebanyak terima kasih pada korang-korang yang sudi pm or doakan Alisha cepat sembuh. thanks beb. semoga korang dipanjangkan dan dimurahkan rezeki selalu =)

melepek kat punggung ibu!

semoga anak ibu ni panjang umur, sihat dan semakin bijak aktif cergas macam kanak-kanak lain. ibu sayang awak sangat-sangat tau. 

dengan ini aku nak umumkan, 1st Giveaway Ctmah Rahim dah ditutup.
Anyway terima kasih banyak-banyak pada yang sudi join =)
bagi masa 2 3 hari utk aku update result tu, Insya Allah..hihi
fuh...aku pulak yang nervous tau..siapa yang menang hadiah 1 - 4 tu 
X_____________X 



3 comments:

YaNg AyEsHa said...

Alhamdulillah..alisha makin sembuh..akak, nanti ajar kita macam mana nak handle GA tau..teringin jugak nak buat satu hari nanti..hehe

yUmiE AzuRa said...

Semoga sentiasa dirahmati dan dilindungi Alisha..

~ NANA ~ said...

alahmdulillah alisha makin ok...mama ayish rindu la kat alisha...bila nk jumpa lagi ni????