Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, February 24, 2014

Pemenang 1st Giveaway Ctmah Rahim

As Salam Readers

Dengan rasa rendah dirinya ecewahhhhh ku nak umumkan pemenang 1st Giveaway Ctmah Rahim ni

Alhamdulillah and terima kasih bebanyak pada 48 peserta yang sudi join 1st GA aku ni. korang jangan risau, aku dah check 1 by 1 tau. juri aku pun terdiri daripada 5 orang, 4 budak opis aku and final dipilih oleh best friend aku. yang tak sempat join tu takpe jangan risau. ada rezeki lebih aku buat GA lagi naa, Insya Allah =)

xmau buang masa la, meh usha gambar mana yang bertuah dan comel yang buat juri-juri aku tersenyum tergelak kejap =)

1st prize - Beg Skiphop Besar
http://fiedaeryda.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

2nd prize - Thermos
http://wifewillbe.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

3rd prize - Beg Skiphop Kecil
http://aeenfadzilah.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

4th prize - 36 Bath Letters and Numbers
http://wawazdonut.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

kepada semua pemenang, sila pm / wassap / email aku yek:
010 - 2217745
ctfatimah.rahim@gmail.com

silalah sabar menanti hadiah yang bakal ku pos itu yek..

last but not least, congratulations pada yang menang. 
pada yang kurang bernasib baik, sila cuba lagi di lain hari waktu dan bulan yek..hihi

12 comments:

yUmiE AzuRa said...

alaaaa...

Hafizah said...

haha..kemain masing2 bergayut eh..comel2...congrats sumer!

Cik Puan Rara said...

muncung nailaaa~ hehe

CikNaa said...

yeay! mmg terbaik lah Ctmah..mcm tetau je ai nak sgt termos miki mos tu..tQ tau.. kim salam kt juri :))

Fieda Eryda said...

thanks byk2...hehe...

Wawa said...

tentibe nmpak annaila...weweeetttt!!!! maceh cikti!

Chekgu Azrine said...

Tahniah semua!!!

Balkidz Hunny said...

kenapalah tak perasan ade contest nie? wuwuwuwu T_T

aThidEaN said...

tahniah yg menang....i x de rezeki kali ni...

mOoN said...

Tahniah semua.. :)

afiewithayie said...

terbaik..!! well done smua..

Aeen said...

baru bukak blog....semalam daku cuti...tgk2 pic anak no 3..hehehe...
thanks2..:)