Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, February 26, 2014

Visit Mek Shasha

As Salam Readers,

Alhamdulillah..berpeluang gak visit ko ye sha..
plannye nak gi ngan ika, micha and wawa. sudahnya wawa sorang je yang berjaya redah segala traffic light kat kajang nun. ika dah sesat entah kemana, micha pulak kayla tetiba aje demam. kesian betul kawan-kawan aku ni kan. takpelah, misi melawat tetap jugak diteruskan =) 

sampai rumah sha lebih kurang pukul 5 lebih camtu. penat aku bagi salam, dok keluar2 si sha ni. aku kol pun dok berangkat. entah kali keberapa call baru la mek ni angkat. haha!
sambil minah ni keluar, sambil bebel-bebel ke aku. aku pun 1 gak. lupe nak inform sha datang kol bape..miahahahahaha!layan jela sha oiii

alolololo Ayra Sumayyah sangat comel, halus and panjang.
geramnya aku kat si comel ni..sedap dapat cium bau baby. bau baby tu harum wangikan =)
Alisha pun dok geram-geram je kat Ayra. habis segala stokin Ayra ditarik-tarik. asyikla dok nak terkam Ayra jek.. seriau mak tau. dalam kepala otak dah terfikir, camnolah rupa gaya Alisha tengok adik baby ni nanti..h0h0ii

Alisha Alisha!!!
hurm hurm hurm
semput jantung aku tau. minum kuat, makan kuat n buli kawan pun kuat.
si sofiyya dah kena tolak, berebut mainan la.
yang best tu, nai kena tumbuk sedebik kat dahi..anyonyonyo!!!
tanjat mak tau! siapa ajar kau nak!!!
tak pasal2 kena selepek ngan ayah.huhuh!
debor-debor tau kalau tetiba nai nangis. mau wa pandang sebelah mata je ke Alisha..bahaha! ko marah Alisha tak wa??? :p
tapi nasib baiklah nai tak nangis. cool aje si comel tu tau. dok melepek aje kat mama dia tu..fuhhhhh =)


anak dara aku ni sejak 2 menjak ni tersangatlah garang. tak tau la pasal pa. kalau kat nursery tu, memang la dia je gegirl. yang lain semua boboy..takkanlah sebab tu kot..huhu! pening kepala aku kalo tengok dia ngamuk. ngamuk tahap baling barang ok.hukhuk
hormon nak dapat adik ke ape ntah.. =(

nak dekat maghrib barulah kitaorg balik. kejap je rasa lelepak ngan depa. 
Anyway thanks sha sebab sudi melayan kami, sudi melayan kerenah anak dara aku yang sorang tu.. nanti-nanti kita jumpe lagi k! memuahhhh 14x kat ko safiyyah n ayra
jaga diri k! jaga pantang k!
anything hallo2 tau :D


mak dan anak-anak

4 comments:

Shasha Azmar said...

Owhhhh glamour kejap masuk blog ctmah..kuikuikui..

Anyway, tq makyong tmah n wawa,sudi dtg melawat daku n baby Ayra..hehehe..

Allene said...

best dapat lawat baby ni... =)

n0ruL said...

garangnya kakal alisha nie..

SweetLikeWhat said...

haha alisha..hormon nk dpt adik la tu..nanti dah ade adik mesti asyik cium je..hehe

comel sangat baby ayra..