Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, April 17, 2014

36 weeks! im ready u!!!

As Salam Readers,

Alhamdulillah, dah masuk 9 bulan pun minggu ni. Esok kena gi KK lagi utk scan adik baby. Isnin pun kena datang lagi untuk weekly checkup. la ni dah seminggu sekali..huhu!cuti coti cuti abes laaa cuti daku =(

Pakaian adik baby pun baru je siap laundry. tetiba rasa eh macam sikit aje. time Alisha dulu penuh bergantung 2 3 ampai.hahah! ku rasa baju baby boy macam limited sikit compare than girl. kalau girl, pink banyak pun takpe..hihi

adik baby punya! =)

Lepas dah basuh, terus packing dalam beg. as usual kitaorg share 1 beg yang chomel sangat. beg ni aku beli masa anakku warehouse sales yang lepas. RM 5 aje yooo! memang la berbaloi-baloikan. kalau korang tanye aku ada jual ke x, confirm-confirm la takde yek =)

beg cap ibu dan anak =)

OK meh aku listkan apa yang ada dalam beg chomel ni =)
1) baju adik baby 3 helai 
2) barut 3 helai
3) napkin 1 helai
4) hooded blanket 1 helai
5) mitten booties 3 pasang
6) pampers 9 helai
7) wipes tissue pack yang besar 1pc
8) blouse ibu (berbutang) + kain batik 1 helai
9) towel 1 helai
10) spetot pakai buang  cap pureen 1 pack (ada 5pcs)
11) maternity pad 4pcs
12) bra 2 helai
13) padding bra 4 pasang
14) plastik sampah 1pc
15) minyak+ubat-ubatan

rasanya tu aje yang ada dalam beg tu.. kembong beg!haha!
bengkung kena bawak ke ek? tak ingat pulak masa Alisha dulu aku pakai bengkung ke idok..lalalalalalaaa

feeling happy
feeling nervous
feeling everything

kawan-kawan, doakan aku ek. terima kasih
hopefully semuanya dipermudahkan oleh DIA. amin =)

6 comments:

MimahAjil said...

Wah tmah...kejap je dh lg tu..semoga selamat ye...

Aeen said...

bengkung time kat spital xyh pakai ctmah....dah balik nanti baru pakai...heheh...ain plak rasa xcited..heh

SyimaSyaz said...

tuptup dah 36 weeks...
chayok2...

adnil linda said...

Mcm jauh je beza ngan si kakak smpai ctmah da lupe...hehehe

Mommy_Cha said...

semoga dipermudahkan mak mah ;p

Mimy Hamid said...

beg tu comel sgt...minat