Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, April 02, 2014

kucar kacir kejap

As Salam Readers,

hooooo lamanya tak update blog!!
seriously aku rasa busy giler kentang la...
junior nak resign oii..boleh pulak kau resign before aku gi maternity leave kan. 
pandai betul ko punya plan kan.huhu @#$!%#$%^$
terus datang stress mress semua-semua la..
nak hand over kat orang baru lah, nak interview orang lah, nak buat knowledge transfer kat boss la, dengan manual guide itu inilah..ahaaai macam-macamlah pulak nak kena buat.
punyalah busy sampai aku rasa nak terberanak awal pun takpe.. at least aku boleh lari dari semua stress mress ni!

minggu ni kandungan dah masuk 34 weeks.
fuhh....kejap je rasakan.
soon adik baby akan keluar. 
omg! rasa seriau labour room tu dah terngiang-ngiang kat kepala otak ni haa..
hopefully kali ni Allah permudahkan urusan aku macam masa aku beranakkan Alisha dulu.
biarlah bukaan tu bukak sampai 6cm baru aku rasa sakit. Amin

tapi baju baby langsung laa xbasuh lagi..siyes rasa tak sempat tak menang tangan semua ada. masa Alisha dulu, rajin naaa basuh guna tangan. yang ni aku rasa macam nak sumbat aje dalam washing machine..ngeeee! sabtu ni mesti wajib basuh! aku takut sangat terberanak awal..ecewah..hihih

oklaa.. nak pi minum susu kambing sat..
dadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
 

7 comments:

SyimaSyaz said...

dulu aisya basuh pakai washing machine je pun tapi pakai yg slow.. apa ntah tak ingat, nana farhana yang ajar...

Allene said...

semoga dipermudahkan ctmah....

DYatie said...

Jaga diri ctmah!

LisaLisut said...

Cmpak je dlm machine. Guna delicate wash. Ade certain machine mmg yg ade function utk baju baby2. Hehe. Jaga2 cik timah. Nt tberanak awl kang xsmpt nk kemas brg etc hehe. Take care

Shasha Azmar said...

Cik timah tgh bz bisnes masyukkkk...insyaAllah semuanya akan dipermudahkan.. Ameen.. :-)

cikcoklat a.k.a Haiza said...

akk basuh guna machine je guna y delicate tu..basuh2 dah le kene catuan air kan..plg ssh ati la akk kalo kn catu air

ctmah said...

lisa: i dah campak pagi tadi gune delicate tu..hihi! tp x sempat pulak nak sidainyee =(

allene: thanks dear =)

syima: delicate kot syima.hihi

yati: thanks dear =)

kak haiza: dah selamat pagi td kak. esk air kena catu..prftttt