Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, April 18, 2014

result scan

As Salam Readers,

Entry lepas daku ada bagitau nak kena gi KK semula untuk scan adik baby kan. 
so pagi tadi, kol 7.30am aku dah vroom vrooom ke KK Kelana Jaya,

perasaan of coz la excited nak tengok adik baby.
tetiba doctor cakap ur baby breech la. kepala di atas, kaki di bawah
what??? =( =(
terus meleleh kat situ gak..huhu
seriously aku tak pernah pun terfikir baby akan breech ke apa ke sebab checkup selasa lepas kepala baby cun kat bawah. huhu!
terus rasa down n down kejap.huhu

doctor cakap next week rabu datang semula scan. masa tu dah masuk 37 minggu.
if still breech, depa akan buat surat refer hospital. 
Ya Allah, perasaan ni tak tau nak habaq camna.
rasa macam bernapas dalam lumpur gituw..huhu =(

Alhamdulillah baby sihat.
berat 2.8kg
air ketuban masih cukup lagi

 
To adik baby,
ibu harap sangat-sangat awk pusing semula ye nak =)
kawan-kawan, tolong doakan saya n adik baby yek 
thanks =)
 
 

8 comments:

Mama Safiy Arfan said...

kena sll berckp dgn dia, gosok2 perut.semoga urusan awk dipermudahkan ye

SyimaSyaz said...

semoga selamat semuanya ctmah!

Allene said...

tmah.. awak kena selalu berdoa dan pujuk bby ye. if not.. tak pe, redha je. janji semuanya selamat..

Shakina Farhan said...

waaa..kl kite pun tak terpikir jugak akan breech lps dah ade kat bwh 36weeks..moga2 adik baby sempat pusing semula..aaamiiin

Mimy Hamid said...

adik baby saja tu nak bereanang....Insha Allah nnt pusing la tu yer adik

Aeen said...

insyaAllah nanti baby pusing balik...rajin2 pujuk baby yeh suruh pusing..hehe

Aeen said...

insyaAllah nanti baby pusing balik...rajin2 pujuk baby yeh suruh pusing..hehe

Erna Nordiana Zamri said...

kite dulu masa iman pernah juga iman kepala atas doc ckp. masa tu memang sujud kerap dan lama lama. apapun semoga semuanya selamat ye :)

ibu, kita sama sama doa ok