Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, May 27, 2014

10 May 2014

As Salam n Sejahtera readers

hai..lamanya den x menaip kat sini. mcm krik krik krik nak fikir ayat.h0h0
btw just nak share berita gembira dengan uollss =)

Alhamdulillah, saya dah selamat bersalin baby boy pd 10 May 2014 yang lepas.
kat fb, ig semua saya dah share. dlm blog aje belum share lagi.hihi
 
cam biasalah, hospital pilihan saya of coz la hospital serdang.
walau jauh, rela ku redah gitu..ewahhh =)

next entry saya akan share pengalaman bersalin anak ke 2 ni ek. 
takde mood nak type panjang-panjang lagi =)

meh nak tempek gambar pb satu :D

Muhammad Asyraf Haikal bin Muhammad Hamzah
10 May 2014
4.10pm
Hospital Serdang


6 comments:

DYatie said...

Geram pulak tengok moncong nyer tu. Hehehe. Tahniah ctmah.

YaNg AyEsHa said...

mesti dia hensem nanti..x sabar nak ajak dating..haha

mrs kayrul said...

hai hansome...tahniah ctmah

Syima Syaz said...

mulut dia sama dgn kakak dia...
congratz ctmah

amal said...

congrats! comel sgt! :)

Erna Nordiana Zamri said...

comel! debor nak baca..ingatkan cite panjang lebor. hehe.. bukan apa, mencari mood nak beranak lagi 1 ni. doakan erna juga dipermudahkan semuanya...amin :)