Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, May 02, 2014

Kisah Cube Wardrobe yang comel lote plus murah ni

As Salam Readers,

Alhamdulillah sangat2 =)
Pre-order cube wardrobe ni dah pun masuk 4th batch
I is tak menang tangan uolss nak handle menda yang comel ni..
sumpah tak tipu tau =)
sebab apa tak menang tangan?
sebab aku bagi harga yang serious jauh lebih murah dari harga luar. 
betul tak? betul tak? hihi
aku jual murah-murah pun sebab saja suka share benda ni ngan korang.hihi
 
ni, belum pun bukak 5th batch, dah ada yang bayar jugak.
terima kasih sesangat sebab korang-korang percaya kat aku =)
Alhamdulillah..ni yang dinamakan rezeki baby. ye dok =)

3rd and 4th batch dah sampai hari ni. so dari kelmarin aku dok pulun customer / ds bayar balance amount. kalau dok, aku tak leh submit kat supplier n of coz la cube-cube korang tu lambat di pos. lambat pos jangan salahkan aku tau, salahkan diri korang-korang ek.lalala :p

cube ni dah ada penambahan sikit tau.
start dari 2nd batch dah ada hanging rail. so korang-korang tak yah risau nak cari hanging rail celah ikea ke, jusco ke or memanalah =)
cube ni ada 3: cartoon, pattern n flowery.
untuk 4th batch ni pun ada penambahan gak, ada cube untuk kasut..owh so comel OK!
semuanya korang boleh cekidot kat blog bisnes aku http://ctmahcorner.blogspot.com or fb page ctmah corner

oklah! aku nak share cube-cube dari korang-korang yang best ni..hihi
siyes comel if korang pandai DIY ok =)

 Alisha is super excited masa OK! =)








  pape korang cekidot kat sini na
blog : ctmahcorner
fb page: ctmah corner

tata =)


17 comments:

Anonymous said...

Pm hrga 0126448944

KAUTHAR ROSLANI said...

Pm harga 0133857332

lauraleonny said...

Pm harga

lauraleonny said...

0198629212

Anonymous said...

Bp rm kak?0133216567

MG schmidt said...

comel!
tgh berkira kira nk beli ke tak sbb pred order
sbb pre order ni kdg2 seller ok tp supplier plak buat hal ..
cntik! :)

Anonymous said...

salam..bole pm harga 0133904010

norizah abas said...

salam.boleh pm harga .0123001674

Anonymous said...

Slm..pm harga 0199364326

Anonymous said...

Pm harga 0129452914

Ummi Syafawati said...

PM HRGA WHTUP 0172236371

Syamsiah Shafie said...

Whtsap sy 01132529980
Plain wardrobe rm250 for 20 cubes
Price inc postage SM

Syamsiah Shafie said...

Whtsap sy 01132529980
Plain wardrobe rm250 for 20 cubes
Price inc postage SM

Syamsiah Shafie said...

Utk corak frozen rm230 inc pos SM

Syamsiah Shafie said...

Utk corak frozen rm230 inc pos SM

cloo siuss said...

Pm harga whassup 0124168790

cloo siuss said...

Pm harga whassup 0124168790