Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, July 17, 2014

asyraf yang kini =)

As Salam and Sejahtera Readers,

Wahhhh..gila lama timah menyepikan..h0h0! 
setiap hari nak update blog tapi setiap hari tu jugaklah tak menang tangan. still lagi terkapai-kapai nak handle 2 anak ni..haha!saya budak masih belajar ya ibuk-ibuk :D

terlebih dahulu aku nak ucapkan selamat berpuasa pada korang-korang semua. Alhamdulillah, hari ni dah masuk hari ke 19 kan, bermakna dah 19 hari aku dapat berpuasa. harap-harap Ramadhan kali ni dapat ler puasa penuh. Amin =)

alahaiii macam banyak je benda nak share ngan korang. nak cerita ke tak nak ek. larat ke aku nak menaip n ingat cerita-cerita lepas.h0h0!ahhh abaikan dulu. yang penting aku nak update cerita terbaru Asyraf. korang rindu tak ngan anak bujang aku ni?lalalalalaa

Khamis (10hb) lepas Asyraf dah genap 2 bulan tau. Alhamdulillah, kejap je masa berlalu.
kejap je anak bujang aku tu dah besau dibum-dibum. tak larat nak dukung dah kot..h0h0
Semalam pun dah selamat bawak Asyraf gi checkup 2 bulan. Alhamdulillah, Asyraf sihat dan semuanya nampak normal. 

berat: dah 6 kg!
panjang: 57cm
bmi: 18.5 
lilitan kepala: 41

ok aku dah malas nak type banyka-banyak dah.
moh le layan gambar dibum-dibum ni =)

2months old!!!


k babai!!!
sambung cerita esok pulak la ek!

10 comments:

athi FATHIYAH said...

eh dah lain dah muka dia..

jom timah kita sama2 puasa penuh tahn ni iallah

aznor ibrahim said...

kemain dibum dibum budak kecik ni! geram

Mimy Hamid said...

comel sgt mah..bila leh jumpa fgomol ni

LisaLisut said...

aik, ko dh abis pantang ke? waaaa cptnye. huhuhu. asyraf ni sbijik rupa alisha versi lelaki hehe. slmt berpuasa too!

Aeen said...

comeynya dia...dibum2 la...gerammmm tgk..:)

erin said...

dibum kebabom, kemain meletop ko dik..montel..comel

n0ruL said...

bam2 sungguh la asyraf nie..geram sye.

YaNg AyEsHa said...

geramnya tengok..nanti raya kita jumpa eh sayang..

Erna Nordiana Zamri said...

owh comel betul! ensem...memang nampak pipi bom bom ni

cikcoklat a.k.a Haiza said...

eh dah sm berat ngan imani la..imani 2bulan dah 6.3kg..sok nak cucuk 3buland ah tak tahu berapa kilo dah