Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, July 25, 2014

Jumaat Terakhir di Bulan Ramadhan 1435H

As Salam and Sejahtera Readers,

Kejap je dah 27 Ramadhan kan.
Alhamdulillah, masih diberi kekuatan untuk puasa penuh lagi walaupun kadang2 tu memang terasa nak buka aja. lagi2 waktu hujung minggu.
sabtu ahad DF asyraf, so mmg terasa lemah tahap gigil n tekak sentiasa haus kot. kalu tak kuat iman, memang nakk aje aku tegok air bergelen-gelen.hihu
hubby cakap buka jelah, sayang susukan Asyraf kan. tp aku tak nak. still lg kuat nak tunggu sampai azan Maghrib. Rasa macam sayangnya...bukannye senang dapat puasa penuh tau. nak tunggu ngandung anak no 3, tak tau bila lg kan.haha

mood raya kali ni agak kelaut sikit sebab tahun ni beraya kat shah alam dulu.
alolololo...pasti mak yam sedih pilu anak-anak tak balik raya pertama. dipendekkan cerita, semua pulak tu beraya rumah mertua kecuali kak ni.
mesti mak lg sadiskan. hati kuat kata mesti malam n pagi raya aku soksek-soksek masa tepon mak..owh tak nak fikirlah!sebak dada i tau :(
sedangkan dengar lagu raya pun aku dah bergenang air mata, lagikan nanti dengar suara mak. si laki pulak asyik ejek-ejek aku jek..cehhh!

bila cite pasal menangis ni, terus teringat kisah 2 tahun yang lepas, masa aku lahirkan Alisha.ish tak mau cite ah..memori memori.huhu!
kalau ikut bulan islam, Alisha lahir pada 29 Ramadhan 1433H. bermakna lagi 2 hari je birthday Alisha yg ke 2 tahun.
eh tetiba ibu rasa nak beli kek birhtday utk awk =) kejap je awk nak masuk 2 tahun kan sayang. besar dah anak ibu ni tau :D

oklah!malas nak type panjang-panjang dah!!!hehe

last but not least
selamat hari raya Aidilfitri kawan-kawan!
maaf zahir n batin dari kami sekeluarga. 

maafkan kami..maafkan kami..maafkan kami..ewahh
kira halal n 0-0 la yek!
selamat pulang ke kampung halaman masing-masing. pandu cermat jiwa selamat k =)



3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

Selamat hari raya dear!

Aty_Fared said...

selamat hari raya tmah.. seronok beraya ber empat yer.. walaupon raya umah mertua.. ;)

Aty_Fared said...

selamat hari raya tmah.. seronok beraya ber empat yer.. walaupon raya umah mertua.. ;)