Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, November 03, 2014

bulan ni bulan penat!

As Salam and Sejahtera Readers

malasnya aku nak hadap bulan ni!seriously sangat malas ok =( =(
ku kena kerja setiap sabtu ahad sehingga 6 n 7 bulan 12!!!
seriously tak suka tak suka penat penat geram sakit hati!!!hahaha

kalau masih single takpelah jugak. ni dah beranak pinak kot. huh
nursery budak-budak ni memang off sabtu ahad. nak tak nak memang la aku kena angkut anak-anak sekali. dalam meeting awal2 lagi aku dah mention aku kena bawak anak. 
depa habaq bawaklah. choilaa!watever!!!

weekend lepas start dengan PTD Sepang. seawal pukul 7am aku gerak pi hantar Alisha kat rumah kak su. kak su tak leh jaga Asyraf sebab dia pun ada 4 org anak. tambah Alisha dah 5. kalau campur Asyraf mau Kak Su pitam kot.huhu!

pastu terus pecut pi sepang. anyonyonyo boleh pulak sesat sampai balai ketibaan pelepasan klia..hahahhaa!ko wat lawak ye tmah sobsobsss =( 
patutlah waze aku kematu senyap aje, rupa-rupanya tak on GPS. dasar enon btol kakakaka!

kat situ aku buat kerja pun acuh tak acuh aje. Asyraf sikit-sikit nangis, sikit-sikit susu. hihu! tidur pun tak sampai 1 jam. 20 minit dah terbangun. maybe tak selesa tidur atas tikar beralas kain batik aje.adudududu kesian kau nak =(

team member semuanya lelaki. so bila depa dukung je Asyraf, tak lama lepas tu mesti nangis.kekeke! bila staff ptd tu dukung Asyraf elok je senyap gelak-gelak. Sis tu ajak main keyboard la, tengok video la, main bendera la. bila Asyraf betul-betul nangis baru dia pass kat aku.hihi! tengok tengok! dasar memilih ye kau nak.haha! tapi memang sesuailah Asyraf pilih sebab kalau yang lelakinya dukung, sekadar dukung keras aja. lalalala T______T 

dah la..aku malas nak type. layan jela gambar kat bawah ni.hehehe

kena albumkan ni.kecik2 lagi dah kerjakan Asyraf!
tempat tidur Asyraf hukhuk
BIRD lukisan pertama utk Asyraf by Abdul. tp tetap nangis.haha
hari kedua sobsobs
tengok senyuman awak hilang penat lelah ibu tau =)

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

geram tgk asyraf nie....

Aeen said...

comeyyyyyyyy....

erin said...

cian iye dobot tu..bwk tilam la mah, sakit badan dia tido atas tikor

YaNg AyEsHa said...

kesiannya akak dengan asyraff..