Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Friday, March 21, 2014

Tudung untuk Muslimah di ZALORA

As Salam Readers,

Aku rasa seronok jadi wanita sebab fesyen yang berkaitan dengan wanita lebih banyak jika hendak dibandingkan dengan lelaki. Benda ni dah jadi normal bukan sahaja di luar negara tetapi Malaysia. Tengoklah bila waktu Mega Sales, rata-rata wanita saja yang dok shopping sana sini. hihi! Aku suka shopping tudung dan dress tau. Bila tengok tudung berlambak sana sini, aku rasa semua nak. itu cantik, ini cantik..h0h0! Biasalah, dah nama pun wanita. Haruslah nafsu shopping tu tinggi T____________T
Korang semua mesti pernah dengar Zalora kan? Mesti rata-rata pernah shopping kat Zalora kan. Bila sebut saja website Zalora, macam-macam ada kat situ. Salah satu yang menjadi kesukaan aku ialah bahagian TUDUNG dan baju muslimah. Kat Zalora ni serious banyak sangat seleksi pilihan tudung and baju muslimah yang menarik dan pelbagai jenis. Tengok ni, tengok ni...serious cantik oii tudung-tudung ni..makan hati betul tengok tudung-tudung ni.. :D


Walaupun kita ni bertudung, tapi tak salahkan kalau kita nak bergaya se era dengan fesyen Pakaian Muslimah zaman sekarang. Pakaian Muslimah ni dah semakin popular dan turut menawarkan lambakan gaya untuk wanita yang memakai hijab di luar sana. Daripada baju kurung moden ke jubah serta kaftan semuanya ada tau.

Macam aku la kan, if beli dress Muslimah yang baru, mesti beli tudung sekali supaya nampak cantik dan match dengan dress tu. Rata-rata imej Muslimah atau hijabista zaman sekarang ni amat sinonim dengan persalinan bersama stail tudung terkini yang selari dengan perkembangan trend semasa. Terdapat banyak rekaan tudung yang lebih moden boleh didapati dalam pasaran dengan corak serta warna yang menambat hati pembeli. Korang tengok jelah kat Zalora, macam-macam bentuk dan design ada. Antara pening tak pening jela nak memilihnya.hihi!

Pastu kalau nak kelihatan lebih chic dan stylish, korang leh gayakan bersama handbag atau clutch serta high heels. fuh...confirm nampak hebat =)
Cuba tengok blous biru ni. Cantikkan? tangan aku dah gatal ni nak shopping kat Zalora.hehe!

 


So apa tunggu lagi. Jom jom layari website online shopping Zalora yang menawarkan seleksi fesyen tudung terkini daripada jenama-jenama terkemuka.Jangan risau pasal harga sebab korang boleh dapatkan dengan harga yang jauh lebih murah berbanding blogshop atau website lain. 

Trust me! Rasai pengalaman online shopping terbaik dengan Zalora!
Terbaik tau... jom shopping!!!