Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Monday, August 11, 2014

preparation for cik Alisha kita =)

As Salam and Sejahtera Readers,

gambar raya tunda di lain hari lagi!haha
stress tahap dewa sebab lupe bawak HP!
ape pun tak leh nak buat. nak fokus kerja pun tak leh fokus jadinya. lol!haha
asyik dok teringat gambar anak2 aku, bisnes aku, whatsapp aku, telegram aku, instagram aku n mcm2 lagila..uuu! xsuke perasaan ni tau!haha!

tapi rasa aman jugak la tak bawak HP ni. kalo tak asyiklah berkepit aja ngan enset.huhu!
yang paling bestnya aku boleh fokus deco-deco untuk birthday Alisha yang akan datang ni.
birthday Ahad ni, tapi satu hapak pun aku tak buat lagi. owh kelam kelibutnya duniaku. LOL!poyo x?haha

aku laki bini sepakat pilih tema frozen sebab Alisha tersangatlah suka cartoon frozen n asyik la nyanyi lagu let it go let it go. lagipun tu jela perkataan yang dia tau..kiki
kalau pegang hp aku mesti nak bukak you tube n search video klip let it go. pandai OK!
aku tak ajar dia pun. dia tengok aku klik situ, klik sini n tak lama pastu dia buat sendiri. otak budak-budak ni cepat tangkapkan.hihi
 
macam biasa, card / labeling / guest frame semua aku guna kaedah cut and paste. sonang kerja i. edit-edit n pastu print out..siap!lalalala

 kad birthday Alisha. sila refer sini k!

 let it go let it go!

TQ!

haaa... dikesempatan yg ada ni, aku nak jemput korang-korang yang free tu datang ke party birthday Alisha ni k. tarikh, hari, masa n tempat korang boleh tengok kat gambar kad atas ni ye. kalau sesat tu, pandai-pandailah call aku k. Insya Allah aku akan guide korang sampailah ke depan khemah.hihi!

jemput datang tau!
 

Friday, August 08, 2014

header baru!

As Salam and Sejahtera Readers,

Entry raya masih dalam draft lagi..lol!
tahap kemalasan beribu kali ganda.
tapi rajin pulak nak update header baru.lalalaa
of coz la kena tuka header baru. atenya asyraf dah keluarkan. 
haruslah tempek gambar sesama.hihi

maaflah aku ni tak reti nak buat header bagai ni.
aku cut crop and paste aje.
lantakler..janji cantik n simple kat mata aku.lalalaa

header baru mak!!!
 
happy weekend uolss!
esok mau raya raya raya :D