Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Wednesday, December 31, 2014

Penghujung 2014

As Salam and Sejahtera Readers,

hai korang
lama giler tak update pape entry kot..hukhuk
nak tengok blog sendiri pun tak sempat apatah lagi blog korang-korang.adududu

boleh dikatakan hujung tahun ni banyak benda terjadi kat family kecik aku.
Asyraf hampir 2 minggu berkampung kat hospital gara-gara viral fever. 
memang tak terluah dan tak tertanggung la perasaan tu. nasib baikla ada suami yang 200% bertanggungjawab, family n kawan-kawan yg tak putus-putus berdoa untuk asyraf n bagi semangat kat aku. kalau takde depa, mau meroyan kot aku nak hadap sesorang. hihu!
bebenornya aku nak cite pasal asyraf warded aritu tapi rasa macam hurmmmm esok lusa jela cerita. mood menaip tak mai lagi ni! otak dah karat sikit nak karang ayat.haha!
lagi pun dah hujung tahun kan. mood mestilah kena ceria-ceria sokmokan T______T

anyway aku nak ucapkan
selamat jalan 2014 and selamat datang 2015!!!

hai 2015!
semoga ko memberi sebanyak mungkin kegembiraan pada aku n orang-orang yang aku sayang. 
semoga anak-anak aku terus terus dan terus sihat membesar dengan bijak.
semoga kasih sayang antara kami tidak terhenti separuh jalan.
semoga bisnes aku semakin sukses dan di redhai Allah.
semoga kita kawan hingga ke akhir hayat. tanpa korang siapalah aku kan =)

 
 

Monday, December 01, 2014

#ctmahcorner1stgiveaway

As Salam n Sejahtera Readers,

I ada buat giveaway kat my facebook page n ig. moh la join yek =)

fb page: ctmah corner
instagram: ctmahcorner

 
















pemenang akan menerima 9 cube wardrobe samada kartun or plain.
tarikh tutup dah di tunda sehingga hari ahad ni, 7hb Dec 14 pukul 11.59pm.

jom la pakat reramai join yek. uolss boleh repost sebanyak n sesuka hati uolss k.
tapi make sure follow the rules ya!

tata =) =) =)