Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, May 12, 2015

Muhammd Asyraf Haikal is One Year Old

Assalamualaikum and Sejahtera Readers,

10 May 2015 genap Asyraf setahun. Alhamdulillah besar dah anak bujang aku tu.
Kejap je masa berlalu... Masih lagi teringat-ingat camno aku tahan sakit contraction. Gigil-gigil lutut mak nak, sambil jalan sambil pegang dinding hospital sebab nak bagi cepat bukaan. hihi!

Alhamdulillah, Asyraf sihat, bijak dan manja. Sangat manja tau sampai orang lain dukung pun tak mau. If let say tengah main dengan orang lain, nampak kelibat ibu lalu je terus nger ngerr..hadoiii la anak bujang sorang ni, berkepit aje kerjanya. Dapat aku dukung, terus senyap and sengih-sengih pandang orang lain. Dia nak bermain, tapi nak aku dukung. Acaner tu sayang oiii haha! Tapi ibu suka awak manja-manja ni tau. Bila awak manja-manja camni, ibu still rasa awak ni baby lagi T_________T

Sorry sebab 10 May tu kita sambut kecil-kecilan aje. Ibu x sempat la sayang.
Nanti kita celebrate betul-betul ye. Insya Allah ibu dah plan dengan ayah nak buat hujung bulan ni, Insya Allah. 

waktu ni awak baru je keluar dari rahim Ibu
ni awak genap setahun
manja ibu
birthday handsome boy!
comel tak kek awak =)
awak paling suka hadiah ni tau


Selamat Hari Jadi yang pertama untuk awak.
Ibu doakan Haikal dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu
Ibu doakan Haikal menjadi anak yang soleh, mendengar kata, bijak dan pandai selalu
Ibu doakan agar Allah menganugerahkan tubuh badan yang sihat untuk Haikal
Ibu beruntung sangat2 sebab Allah bagi peluang lagi dekat Ibu untuk menjadi Ibu Haikal
Ibu akan jaga dan beri yang terbaik untuk Haikal selagi Ibu mampu 

May Allah bless you with the very best always, 
Showering you with success and happiness, Dunia & Akhirat
May all your wishes come through and
Remember, Ibu will always be here for you sayang

You have made us proud in every way
May your day bring you nothing but happiness and fond memories
Again, Happy 1st Birthday Muhammad Asyraf Haikal
Ibu love U to the moon and back
Stay handsome, stay healthy and stay manja :D
  

8 comments:

Wanie Masduki said...

Happy 1st birthday asyraf haikal..semoga menjadai anak soleh dan pintar..tlg ayah untuk jaga ibu dan kakak selalu yea..

♥ ROS ♥ said...

Makin besar makin hensem... xdpt nk amek aura..ank aunty gegirl jgak..hahahah

Mar Mansor said...

alahai comelnyer

Chekgu Azrine said...

Happy birthday ashraf..be a good boy to ur parents....

LisaLisut said...

Happy 1st bday asyraf.. Semoga jd ank soleh. Cntik kek diaa

Cik Hazz said...

Happy 1st Birthday Haikal!! Sekejap je dah setahun kan ctmah.. :)

Anonymous said...

happy birthday menantu mama. hehe. visitor from melaka.

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI