Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Thursday, June 11, 2015

Asyraf's Birthday Party and Kenduri Doa Selamat

As Salam and Sejahtera Readers,

Alhamdulillah, plan nak buat birthday party untuk Asyraf terlaksana jugak.
fuhhhhh...tertunggak sebulan kot! hihi

Kali ni buat kat rumah sendiri je sebab malas nak buat kat umah mertua. hahah boleh gitu?? OK gurau jek. Kali ni nak buat kat rumah sendiri sebab ni kan rumah yang aku beli tu. Sambil celebrate birthday Asyraf, aku laki bini planned nak buat kenduri doa selamat sekali. So alang-alang family johor aku berkumpul, aku requested kat abah untuk lead majlis doa selamat tu. Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan kami and last minit abah sanggup mai jumaat malam tu.

Bile buat kat umah sendiri, space jadi terhad sebab umah aku umah apartment aje. plus keluasan rumah pun kecik aja. so aku takdelah beria ajak kawan sana kawan sini. mana yang terfikir dalam kepala je aku ajak =) Seriously orang bape kerat aje rumah aku dah penuh.hahaha! kesian la hang pa terpaksa duduk comel2 T__________T

Lepas habis baca doa, kami pakat hulur makanan kat yang lelain. Plan aku nak buat self service aje sebab makanan semua dah susun kat table top. Tapi disebabkan rumah den kocik ja makanya akak suruh pass pass aje makanan kat tetamu. haha! kelakor!!!

Sambil makan sambillah kawan kakak aku buat demo pasal air kangen.
Time demo ni aku terpana tercucuk la jugak sebab kat umah, kitaorang pakai mesin coway tu. So bila akak ni buat demo, dia mintak air coway segelas. Masa dia test tu, air coway aku warna oren. Oren bermaksud berasid tinggi!homaiiii tanjat gegirl. klorin pass tp asid failed...adudududududu terasa kena petir kejap. hahah! OK malas nak cerita part ni

Lepas dah siap demo, aktiviti potong kek pulak. 
Kalau dah namanya potong kek, confirm la pisau dan kek tu Alisha yang punya..hahaha!
takpolah Asyraf, kamu pun tak pandai potong kek lagi.
Bagi jelah chance kat kakak kamu tu @________@

invitation card - kelas ko pink haikal!haha!
pororo cake yang dah senget gara-gara KK kak tmah uhuks!
Ayah, Ibu, Alisha, Haikal
my gula hati
my nyawa
goodies bag yang serba kuning!
my ex housemate
my morenians
my miza
guest book ke guest card ni!denggg ehh FM lupa nak tangkap gambo!

Terima kasih pada yang sudi datang tu.
Juta lemon terima kasih buat family johor, especially mak yang tak henti-henti buat kerja tu :-*
Alhamdulillah

 

6 comments:

puan.mila said...

hai ctmah..long time not see, hehe

hepi besday asyraf.
be a good boy ye :)

LisaLisut said...

Dh beso si asyraf ni. Hehe... Alamak sentap bc psl coway. I pn guna jgk. Air kangen tu ape? Xpnh dgr. Huhu. Xpe abaikan haha

SweetLikeWhat said...

asyraf tahun depan ajak acik tau..acik nak dtg rumah baruuuu..hehehe

n0ruL said...

alaaaa..lupe nk sain autograf utk asyraf..hehehe

:)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Sasha said...

eh miza haha. ala takpe rumah kecik pun rumah sendiri i ni rumah pun tak beli lg T_T. eh u shah alam kt mane eh? i selalu je ada kt shah alam