Us

Daisypath Anniversary tickers

Alisha

Lilypie Kids Birthday tickers

Asyraf

Lilypie Third Birthday tickers

Next Generation

Lilypie Maternity tickers

Tuesday, May 12, 2015

Muhammd Asyraf Haikal is One Year Old

Assalamualaikum and Sejahtera Readers,

10 May 2015 genap Asyraf setahun. Alhamdulillah besar dah anak bujang aku tu.
Kejap je masa berlalu... Masih lagi teringat-ingat camno aku tahan sakit contraction. Gigil-gigil lutut mak nak, sambil jalan sambil pegang dinding hospital sebab nak bagi cepat bukaan. hihi!

Alhamdulillah, Asyraf sihat, bijak dan manja. Sangat manja tau sampai orang lain dukung pun tak mau. If let say tengah main dengan orang lain, nampak kelibat ibu lalu je terus nger ngerr..hadoiii la anak bujang sorang ni, berkepit aje kerjanya. Dapat aku dukung, terus senyap and sengih-sengih pandang orang lain. Dia nak bermain, tapi nak aku dukung. Acaner tu sayang oiii haha! Tapi ibu suka awak manja-manja ni tau. Bila awak manja-manja camni, ibu still rasa awak ni baby lagi T_________T

Sorry sebab 10 May tu kita sambut kecil-kecilan aje. Ibu x sempat la sayang.
Nanti kita celebrate betul-betul ye. Insya Allah ibu dah plan dengan ayah nak buat hujung bulan ni, Insya Allah. 

waktu ni awak baru je keluar dari rahim Ibu
ni awak genap setahun
manja ibu
birthday handsome boy!
comel tak kek awak =)
awak paling suka hadiah ni tau


Selamat Hari Jadi yang pertama untuk awak.
Ibu doakan Haikal dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu
Ibu doakan Haikal menjadi anak yang soleh, mendengar kata, bijak dan pandai selalu
Ibu doakan agar Allah menganugerahkan tubuh badan yang sihat untuk Haikal
Ibu beruntung sangat2 sebab Allah bagi peluang lagi dekat Ibu untuk menjadi Ibu Haikal
Ibu akan jaga dan beri yang terbaik untuk Haikal selagi Ibu mampu 

May Allah bless you with the very best always, 
Showering you with success and happiness, Dunia & Akhirat
May all your wishes come through and
Remember, Ibu will always be here for you sayang

You have made us proud in every way
May your day bring you nothing but happiness and fond memories
Again, Happy 1st Birthday Muhammad Asyraf Haikal
Ibu love U to the moon and back
Stay handsome, stay healthy and stay manja :D